Hyppää pääsisältöön

Maailman kuumin mummo trolleille: "Miettikää kahdesti!"

Gina Stewartilla on 143 000 seuraajaa Instagramissa. Vaikka valtaosa seuraajista ihailee "maailman seksikkäimmän mummon" nuorekasta ulkomuotoa, on hän saanut kokea myös sosiaalisen median pimeän puolen.

48-vuotias somemalli on neljän lapsen äiti sekä isoäiti. Gina nousi otsikoihin viime vuonna, kun hän pääsi Maximin Finest Australia-finaaliin, jättäen taakseen satoja häntä puolta nuorempia naisia. Ventovieraat alkoivat kuitenkin kritisoida seksikkäitä kuvia, sanoen, ettei Ginan ikäisen naisen pitäisi enää paljastaa pintaa.

Gina myöntää trollien päässeen hänen ihonsa alle. Hän kertoo välillä jopa harkinneensa mallin urasta luopumista. Sittemmin hän on kuitenkin oppinut jättämään kiusaajat omaan arvoonsa.

- Aluksi se söi sieluani ja itkin paljon, hän kertoi The Gold Coast Bulletinin haastattelussa:

- Mutta olen kehittänyt vastustuskykyäni, enkä enää anna sen vaikuttaa minuun... Mutta näen, miten sellainen vaikuttaa nuoriin ja ihmiset jopa riistävät henkensä sen takia.

Hän sanoo välillä itsekin vihaavansa valokeilassa olemista. Silti hän haluaa käyttää julkisuutensa hyväkseen.

- Minulle on annettu tämä foorumi ja voin käyttää sitä hyvän tekemiseen. Haluan auttaa ihmisiä. Puhumalla ääneen, voin auttaa monia naisia, miehiä ja kaikenikäisiä läpi rankkojen aikojen.

Isoäiti painottaa, että jokaisen tulisi saada olla "oma ainutlaatuinen itsensä" ja hän kehottaa trolleja "miettimään kahdesti" ennen kommentin lähettämistä, sillä ne voivat todella vahingoittaa jotakuta. Hänen viestinsä kaikille on selvä:

- Ole itsesi, älä koskaan muutu.

Lähde: Mirror


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!