Hotnow

Maailma tarvitsee vaginamuseon!

15.04.2017 21:30

Eräs Youtube-käyttäjä haluaa avata maailman ensimmäinen vaginamuseon.

Emättimiä nähdään edelleen lähinnä pornossa, ja valistus asian suhteen on retuperällä. Taannoisen tutkimuksen mukaan vain puolet 26-35-vuotiaista naisista osaa nimetä emättimen alueet oikein - miehistä nyt puhumattakaan.

Florence Schechter haluaa muuttaa asian. Islannissa on jo olemassa museo peniksille. Naisten intiimialueille omistettua museota maailmasta ei kuitenkaan edelleenkään löydy. Schechter onkin käynnistänyt kampanjan, jotta maailmaan saataisiin vihdoin emätintä juhlistava, ja sen saloihin opastava museo.

– Emättimet ovat upeita. Niitä on kaikennäköisiä ja juuri tämä monimuotoisuus tekee maailmasta kauniin. Emättimistä ei puhuta tarpeeksi. Miksi näin on, hän kysyy.

– Ne ovat vain yksi ruumiinosa muiden joukossa, eikä niitä ole mitään syytä hävetä.

Emättimen historia esiin

Schechter haluaa murtaa hiljaisuuden, joka aihetta edelleen ympäröi. Hän unelmoi museosta, jossa esillä olisivat emättimen historia, kulttuuri ja tiede. 

– Aiheet, kuten suostumus ja ehkäisy -  vaikka ne ovat elintärkeitä jokaiselle ihmiselle planeetalla, niistä ei juurikaan puhuta. Niinpä moni ei tiedä, mitä tehdä, kun nämä aiheet koskettavat omaa elämää, Schechter jatkaa.

Hän huomauttaa myös, että monet maailman pahimmista kirosanoista ja haukkumasanoista perustuvat naisen intiimialueeseen.

– Kuinka kukaan voisi tuntea olonsa mukavaksi puhuessaan emättimestään, kun käytämme sitä kuvaavia sanoja solvaamaan ihmisiä? 

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!