Hyppää pääsisältöön
parisuhde kukoistamaan

Lue aikuisviihdetähti Daizha Morgannin vinkit toimivampaan seksielämään - näitä asioita ei pidä pelätä tai ujostella!

Daizha Morgann tekee ammatikseen aikuisviihdettä. Hän on avoin seksin suhteen, ja toivoo, että kaikilla olisi mutkaton seksielämä. 

Whimmin haastattelussa Daizha kertoo, että joskus ongelmia aiheuttavat varsin pienet asiat, jotka olisi helppo korjata. Ainakin seuraavat seikat tulisi hänen mukaansa huomioda, jotta elämä olisi nautinnollisempaa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHAT’S THE TOLL YOU’LL PAY THiS BED TROLL 🤪🐐🍄

A post shared by Daizha Morgann (@daizha.morgann) on

Daizhan Instagram on täynnä rohkeita kuvia. Klikkaa sivulle tästä. 

Liukaste

Liukasteet mielletään usein ikääntyneiden naisten asiaksi. Daizhan mielestä niin ei missään nimessä pitäisi ajatella. Hän suosittelee kaikille liukastetta, jos tarvetta on, iästä riippumatta. 

- Niitä ympäröi outo stigma, jonka mukaan vain ikänaiset tarvitsevat liukastetta. Ei pidä paikkaansa! Oli hormonitoimintasi minkälaista hyvänsä, lisävoitelu voi tulla tarpeeseen. Sitä ei pidä pelätä. Aluksi käytin sitä itse lähinnä filmauksissa. Nykyään tarvitsen sitä jatkuvasti, sillä se tekee seksistä niin paljon nautittavampaa. Liukaste suojelee myös haavaumilta ja infektioilta. 

Huumorintaju

Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan, makuuhuoneessakaan.

- Seksi voi olla kiusallista, kömpelöä ja joskus jopa noloa. Esimerkiksi, jos saat hikan kesken rakastelun, se voi pilata sen kerran, jos annat asian kiusata itseäsi ja latistaa tunnelmaa. Tällaiset jutut pitää vain hyväksyä. Yritä siis nauraa kommelluksille ja saatte virrat taas päälle.

Rehellisyys

Tunteita ei pidä piilotella tai padota. 

- Jos kumppanisi ehdottaa tai tekee jotain sellaista, mikä ei tunnu sinusta hyvältä, siitä pitää sanoa. Asioista pitää keskustella, sillä toinen ei voi lukea ajatuksiasi. Samoin kumppania pitää ohjata. Tee se puhumalla. 

Puhu rakkaallesi tuhmia

Hyvä seksielämä ei ole vain fyysistä läheisyyttä, se on paljon enemmän. Toisen stimulointi onnistuu myös sanoin. Kun kommunikaatio pelaa, voi tuhmien puhuminen voi tuottaa hyvää tulosta. 

- Tuhmien puhuminen nostaa kierroksia ja johtaa kliimaksiin. Varsinkin naiset kiihottuvat sanoista. Olet sitten enemmän alistuvaa tai dominoivampaa sorttia, muista tuoda sanat mukaan leikkiin.

Koskettele itseäsi

Seksuaalinen itsetuntemus on avainasemassa. Miten voit tehdä toiselle hyvää, jos et tietäisi, mikä sinusta tuntuu parhaalta?

- On ensiarvoisen tärkeää tuntea oma kehonsa, jotta voit opastaa kumppaniasi. Se on myös voimaannuttavaa ja seksikästä!

Daizha muistuttaa, että partnerisi voi saada kovat kicksit, jos hän saa katsella sinua hoitelemassa itseäsi. 

Alkuperäinen juttu: Gratist ja Whimm

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
REX

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!