Hotnow

Liikemies paljastaa: Vaimon kanssa tuhansia seksijuhliin!

05.05.2017 10:03

Walesilainen liikemies paljastaa hänen ja vaimonsa tuhlaavan tuhansia kalliisiin seksijuhliin.

Pari matkustaa satoja kilometrejä ja käyttää tuhansia euroja osallistukseen eksklusiivisiin seksijuhliin. Mustan solmion tapahtumat on varattu varakkaille ja vaikutusvaltaisille, jotka ovat valmiita maksamaan anonymiteetistään. Hänen mukaansa asiakkaita löytyy niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

– Parhaimmille klubeille sinun täytyy lähettää hakemus, ja sinun on täytettävä tietyt kriteerit päästäksesi sisään. Kriteerit ovat sekä fyysisiä että taloudellisia, nimettömänä pysyttelevä mies kertoo.

– Saat hakulomakkeen, jonka sinun täytyy lähettää takaisin kuvallasi varustettuna. Kasvojen ei ole pakko näkyä kuvassa, mutta ilman sitä et pääse sisään. Hakemuksen käsittelyyn kuluu noin viikko, jonka jälkeen olet joko sisällä tai ulkona.

Naamiot ylle

Juhlavieraat salaavat henkilöllisyytensä naamioiden avulla, jotta he voivat turvallisesti toteuttaa seksuaalisia halujaan. Sisäänpääsyyn vaaditaan salainen kutsu. 

– Nämä ovat tyylikkäitä tilaisuuksia, joissa miehet pukeutuvat solmioon ja naiset iltapukuihin, ja naamiot ovat pakollisia identiteetin suojelemiseksi, sillä et halua törmätä juhlissa johonkuhun, jonka kanssa teet bisnestä. Sillä saattaisi olla erittäin kielteisiä vaikutus ammatilliseen suhteeseen, mies jatkaa.

Hänen mukaansa jäsenyyden vuosimaksu alkaa halvimmillaan noin 450 eurosta, ja jatkuu yli 2000 euroon. Lisäksi monet ovat valmiita käyttämään paljon rahaa matkustaakseen eksoottisiin kohteisiin tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä.

– Jäsenyyden taso määrittää, millaisista pääsyoikeuksista saat nauttia, ja minkä tyyppisiä kutsuja voit vastaanottaa. Maksat yksityisyydestä ja yksinoikeudesta, joita tällainen klubi voi tarjota, hän kuvailee. 

Parisuhteen pelastus

Miehen mukaan juhliin osallistuu tavallisesti viitisenkymmentä henkeä. Kaikki vieraat asettavat itse rajat sille, mitä he ovat valmiita tekemään. Jotkut pareista haluavat vain katsella muita. Toiset haluavat kokeilla jotain uutta muiden, kuin kumppaninsa, kanssa. Miehen mukaan tärkeintä on sopia asioista etukäteen.

– Olemme olleet naimisissa noin 20 vuoden ajan, meillä on lapsia, taloja, töitä, joista olemme onnellisia, ja meillä on erittäin aktiivinen ja nautinnollinen seksielämä. Mutta haluamme nauttia seksuaalisista aktiviteeteista ilman sitoumuksia ja ilman tunteita, sanoo miehen vaimo, jonka mukaan harrastus on vain vahvistanut heidän suhdettaan.

Hänen miehensä on samaa mieltä:

– Jotkut ihmiset saattavat kokea, että puuhamme ovat syntisiä, inhottavia tai häiriintynyttä. Toisten äänessä kuuluu kateellisuus. Jotkut ihmiset vain haluavat irtaantua sellaisesta ajattelusta. Minulle se on niin yksinkertaista.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!