fbq
Hotnow
28.01.2018 15:25
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Lastenohjelman rakastettu tähti on nykyään tantraseksin spesialisti - kymmeniä vakioasiakkaita! "Rooliasussa välittämäni energia perustuu tantraan"
Hotnow
28.01.2018 15:25
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Barney ja ystävät -lastenohjelmasta tuttu näyttelijä on tehnyt melkoisen uranvaihdoksen. Rakastetun, purppuranvärisen dinosauruksen roolissa toiminut David Joyner keskittää nykyään energiansa aikuisempien asiakkaiden palvelemiseen tantraseksin merkeissä.

Joyner, 54, kuvailee itseään "tantra-hieronnan spesialistiksi ja hengelliseksi parantajaksi". Yksi tantratunti Joynerin kanssa maksaa 350 dollaria, eli hieman yli 280 euroa. Siihen sisältyy "rituaalinen kylpy, chakrojen tasapainotusta ja hierontaa" sekä "kosmisia, maata järisyttäviä orgasmeja". Joyner hyväksyy asiakkaikseen ainoastaan naisia. Tällä hetkellä miehellä on noin 30 vakioasiakasta, tai "jumalatarta", kuten hän asiakkaitaan kutsuu. Hän on löytänyt naisisa pääasiassa Tinderistä.

Joyner sanoo, että hänen nykyisessä työssään on paljon yhtäläisyyksiä hänen tv-uraansa Barney ja ystävät-sarjassa, jossa hän esiintyi vuosina 1991-2001. Joyner kertoo muun muassa käyttäneensä tantrakoulutusta pitääkseen energiansa yllä, kuvatessaan pitkiä päiviä kuumassa dinosaurusasussa.

– Energia, jota välitin rooliasussa ollessani, perustuu tantran perustaan, joka on rakkaus, hän selittää:

– Ennen kuin hyppäsin [Barneyn] pukuun, rukoilin ja pyysin Jumalaa, että hän sallisi rakastavan, jumalallisen henkensä virtaavan lävitseni, ja pukuni kautta lapsiin. Tämä energia veti aina lapsia puoleensa. Lapset ovat paremmin yhteydessä henkiseen puoleen kuin aikuiset. 

Lähde: Vice

Tilaa Seiskan uutiskirje! »