Lääkärit poistivat Glade-ilmanraikastimen miehen pepusta!

Hotnow | 07.01.2019 21:55

Dominikaanisessa tasavallassa 40-vuotias mies kiidätettiin hätäleikkaukseen Francisco Moscoso Puellon sairaalaan, jossa hänen takapuolestaan poistettiin Glade-ilmanraikastin. Miehen vaimo myönsi asettaneensa tuotteen miehensä pyllyyn tämän pyynnöstä seksin aikana.

Raportin mukaan potilas, jonka nimeä ei ole julkistettu, vietti noin kaksi tuntia leikkaussalissa, ennen kuin suihkepurkki saatiin poistettua. Sairaalan tiedottaja on sittemmin ilmoittanut, että miehen tila on vakaa ja hänen odotetaan toipuvan täysin. Sairaalan lausunnossa muistutettiin myös, että vastaavat tapaukset ovat yllättävän yleisiä.

Tyypillisimpiä peräaukosta poistettavia esineitä ovat seksilelut, mutta tiedottajan mukaan lääkärit ovat nähneet myös lasipulloja, erilaisia puisia ja muovisia esineitä, sekä vihanneksia. Terveysalan asiantuntijat ovat varoittaneet, että sellaisten esineiden käyttö itsetyydytyksessä, joita ei ole puuhaan tarkoitettu, voi olla vaarallista. Vieraat esineet peräaukossa voivat aiheuttaa verenvuotoa, vaurioittaa suolistoa, sekä johtaa ajan mittaan tulehdukseen.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!