Hyppää pääsisältöön
Miehen vanhemmat halusivat eroon miniästään.

Kumppanin vanhemmat lahjoivat tulevan miniänsä ulos suhteesta!

Elämä kumppanin sukulaisten kanssa ei ole aina helppoa. Nainen väittää miehensä vanhempien tarjonneen hänelle yli 19 000 euroa siitä hyvästä, että hän jättäisi heidän poikansa. Mikä yllättävintä, hän katsoi parhaaksi tarttua tarjoukseen.

Anonyyminä pysyttelevä nainen kertoo tavanneensa unelmiensa miehen Australiassa. Suhde oli kivikkoinen heti alusta. Englantilaisen miehen suku ei pitänyt naisesta lainkaan. Kun nainen tuli vahingossa raskaaksi, mies tarjoutui naimaan hänet.

– En tiennyt, inhosivatko he minua siksi, että olin vauvoineni saanut Jeremyn ansaan, vaiko siksi, että he olisivat halunneet hänet luokseen Britanniaan, nainen pähkäilee.

Hankki asunnon itselleen ja tyttärelleen

Kun heidän tyttärensä, Jemma, syntyi, oli unelma täydellisestä miehestä jo karilla. Miehellä oli ikävä temperamentti ja tapa nälviä naista. Kun Jeremyn vanhemmat tulivat kyläilemään, oli hänen isällään yllättävä ehdotus. Robert tarjoutui maksamaan poikansa tulevalle morsiolle tuhdin summaan rahaa, jos tämä ottaisi jalat alleen.

Hetken harkittuaan, nainen päätti tarttua tarjoukseen. Nainen käytti rahat hankkiakseen asunnon hänelle ja tyttärelleen. Nykyään hän lähettää kuvia Jeremylle kuvia heidän lapsestaan ja he pitävä yhteyttä toisiinsa. Nainen ei kuitenkaan kadu päätöstään, sillä hän vältti painajaismaiseen sukuun naimisen.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!