Kuinka myöntää orgasmin teeskentely kumppanille?

Hotnow | 26.02.2019 20:01

Ihmiset teeskentelevät orgasmeja monesta syystä. Seitsemän kymmenestä naisesta myöntää feikanneensa orgasmin. Myös miehistä yksi kolmesta on joskus turvautunut teeskentelyyn. Yleisimmät syyt teeskentelylle ovat nautinnon puuttuminen ja kumppanin tunteiden säästäminen. Orgasmin teeskenteleminen joissakin tilanteissa voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta jos siitä tulee tapa, voivat seksielämä ja parisuhde kärsiä.

Jos olet jäänyt teeskentelyn kierteeseen, kannattaa miettiä, mikä on pielessä ja miksi tunnet tarvetta teeskennellä.

– Kauanko teillä on ollut ongelmia, ja onko niitä ilmennyt jokaisen kumppanin kanssa, vai ainoastaan nykyisen, luettelee seksierapeutti Krystal Woodbridge:

– Saatko orgasmin itsetyydytyksessä? Miten suhtaudut omaan kehoosi?

Harkitse sanasi tarkkaan

Kun asian on selvittänyt itselleen, saattaa olla aika nostaa kissa pöydälle myös kumppanin kanssa, sillä asiat tuskin korjaantuvat itsestään. Woodbridge kehottaa kuitenkin miettimään tarkkaan, miten arkaa aihetta kannattaa lähestyä. Tunnustuksen läjäyttäminen pöytään voi loukata kumppania ja pahimmassa tapauksessa vahingoittaa suhdetta peruuttamattomalla tavalla. Woodbridgen mukaan pehmeä lähestymistapa on todennäköisesti paras.

– Jos keskityt itseesi ilman, että pudotat uutispommia tai syytät kumppaniasi, ei sinun välttämättä tarvitse suoraan sanoa, että olet teeskennellyt. Voit opastaa toista sanomatta: "Olen teeskennellyt koko tämän ajan" tai: "Se, mitä teet, ei tehoa", hän selittää:

– Periaatteessa yrität sanoa: "Minulla on ongelma, johon olen kiinnittänyt viime aikoina enemmän huomiota. Minulla on vaikeuksia saada orgasmia, joten mietin, mitä voisimme yhdessä tehdä asialle".

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!