Hotnow

Kuinka estää kumppania kosimasta? Näin noudatat etikettiä!

12.12.2018 19:07

Joillekin avioliitto on unelmien täyttymys, toisille pahin pelko. Joulu on yksi vuoden suurimmista sesongeista kosinnoille. Bridebook.co.uk:n mukaan kosintoja tapahtuu eniten 23. ja 24. joulukuuta, ja moni löytääkin tänä jouluna lahjapaketistaan sormuksen. Mutta mitä, jos et halua naimisiin? Metro UK:n uusi juttusarja, Modern Etiquette, neuvoo, miten säästyä ei-toivotulta kosinnalta loukkaamatta kumppanin tunteita.

Kuten parisuhdeongelmissa yleensäkin, vastaus on kommunikaatio. Toisen osapuolen ei pitäisi tehdä molempia koskevia päätöksiä yksin, vaan niistä tulisi keskustella avoimesti. Jos ette ole vielä puhuneet yhteisestä tulevaisuudestanne, nyt on aika aloittaa. Teidän on puhuttava rehellisesti siitä, millaisia odotuksia teillä on, ja millaisella aikataululla toivoisitte asioiden etenevän.

Jos et uskalla puhua asiasta suoraan, käytä epäsuoria ilmauksia, kuten "minusta suhteemme on täydellinen juuri näin", tai "luulen, että saattaisin olla valmis sitoutumaan kenties vuoden kuluttua". Kumppani osaa kyllä lukea rivien välistä, ettei aika kosinnalle ole otollinen.

Tärkeintä on olla rehellinen. Pahin mahdollinen tapa reagoida odottamattomaan kosintaan on vastata myöntävästi vain, koska koet, ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa. Suhteen ei tarvitse päättyä siihen, että et ole valmis menemään naimisiin.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!