Antti Kurhinen

Kuin aikuisviihteen huipulta! Taksimies Antti Kurhinen hylkäsi erotiikkabisnekset naisystävän vuoksi - katso miten kovassa kunnossa mies on!

14.06.2019 18:01

Monitoimiyrittäjä Antti Kurhinen ei kannata peitellään miehistä kroppaansa, sillä hän on jäätävän teräksisessä kunnossa. 

Lue myös: Antti Kurhisen seksitaksi lopettaa - lupaa ilmaisia kyytejä vähävaraisille: "Olen valmis auttamaan"

Seksitaksia ajanut ja vaginahierontaa harjoittanut Antti julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän istuu ilman rihmankiertämää katsoen kaihoisasti maisemataulua. 

- Haluan takaisin viidakkoon, Antti kirjoittaa englanniksi. 

Antin miehinen ulkomuoto on kerännyt hehkutusta. 

- Ihana mies, seuraaja kirjoittaa. 

"Panostan täysillä"

Antti kertoi kesäkuun alussa Seiskalle, että aikoo lopettaa seksuaalissävytteisen työn, sillä hän on löytänyt rinnalleen rakkauden. 

- Olen löytänyt naisen, johon haluan panostaa täysillä! Tämän vuoksi lopetan, Antti kertoi.

Antti vakuuttaa olevansa niin sitoutunut uuteen kumppaniinsa, ettei hänestä tunnu edes pahalta heittää villi poikamieselämä roskakoriin. 

- En halua tehdä tuollaisia töitä, sillä rakastan tätä naista niin paljon. En halua pahoittaa hänen mieltään millään tavalla. Toisin sanoen jätän taakseni kaikki poikamieselämäntyyliin liittyvät asiat – varsinkin seksijutut… Antti nauraa.  
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!