Kroppa kuin Barbinukella! Äärimmäisen tiimalasivartalon omaava Alena Omovyychin enkelimäisessä alusasussa – kaunottaren kuva herättää syntisiä ajatuksia!

Hotnow | 08.05.2020 16:31

Ukrainalaisen Alena Omovyychin, 26, kiinteät kannikat koristavat kaunottaren tuoreimman Instagram-kuvan keskiosaa. Päällään hänellä on vitivalkoinen alus-asu, jossa on enkelimäiset olkahöyhenet. Alenan läpikuultava vaatetus herättää katsojan mielessä varmasti hieman syntisiä ajatuksia.  

Kaunottarella on äärimmilleen vedetty tiimalasivartalo, joka muistuttaa hieman barbinukkea. Alenan langanlaihat raajat ja kolikon kapea vatsa korostavat hänen uhkeaa etumustaan ja kumpuilevaa takamustaan suurenmoisesti. 

Instagram-malli keimailee hotellin parvekkeella Ukrainan Odesassa, jossa hän on itse-eristyksessä koronatilanteen keskellä. 

Alenaa kiinnostaa hänen taustallaan näkyvä hulppea kattouima-allas, vaikka ei sinne pääsekään polskimaan. Hänen asusteensa ainakin kääntäisi katseita altaan reunalla, koska se herättää mielenkiinnon Instagramissakin. 

- Tällainen rantaloma kesällä ei ole yhtään huonompi kuin valtameren äärellä, Alena toteaa.

Lue lisää: Tiedätkö miltä superporno ukrainalaismalli Alena Omovych oikeasti näyttää? Katso video!

Leikkisä

Alena tykkää kiusoitella yli miljoonaa Instagram-seuraajaansa kuva-arvoituksilla. Hän on aiemmissa julkaisuissaan kokeillut faniensa tarkkasilmäisyyttä. 

Instagram-malli julkaisi toukokuun alussa kaksi kuvaa, joista toisesta hän oli poistanut kolme asiaa. 

- Niistä jotka arvasivat oikein valitsen muutamat ja lisään ne tarinaani, Alena kertoi.

Lue lisää: Jössesdaisarit verhotaan tänä kesänä karkkiväreihin! Alena Omovych näyttää mallia - mitä ihmettä tukalle on tapahtunut?

Mielipidemittaus

Alenalle on tärkeää faniensa mielipide, koska hän pyytää heitä välillä vertailemaan kuviaan. Alenaa kiinnosti mikä kuvasarjansa uima-asuotoksista oli paras. Tuolloin hän oli löytänyt itselleen kirkkaan keltaiset narubikinit, vaikka ei sanojensa mukaan ole ennen pitänyt väristä.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!