Koronavaarasta viis! Seksiklubi Snctm aikoo pitää mahtibileensä 11. huhtikuuta!

Hotnow | 10.03.2020 17:02

Kouluja on suljettu ja yleisötapahtumia peruttu koronaviruksen takia. Kaikkia tartuntavaara ei huolestuta, sillä seksiklubi Snctm on ilmoittanut, että sen odotetut orgiat tullaan kaikesta huolimatta pitämään kuten oli suunniteltu. Kuuluisia orgioita vietetään sekä Los Angelesissa että New Yorkissa. Vaikka kansalaiset välttelevät tällä hetkellä kättelyä ja poskisuudelmia, seksi lukuisien kumppanien kanssa ei ilmeisesti huolestuta himokkaimpia juhlijoita.

– Snctm:n tapahtumat etenevät suunnitellusti. Yhtiö seuraa asianmukaisia toimenpiteitä desinfioimalla tapahtumapaikat, seulomalla osallistujia ja tarjoamalla paljon saippuaa ja käsidesiä, vahvistavat järjestäjät Page Six-lehdessä.

Los Angelesin orgiat järjestetään 14. maaliskuuta. New Yorkissa niitä on tarkoitus viettää 11. huhtikuuta. Miesten on pukeuduttava smokkeihin ja naisten joko cocktail-mekkoihin tai alusvaatteisiin, sekä naamioihin. Hengityssuojaimia osallistujilta ei vaadita. Snctm kuitenkin vakuuttaa, että järjestäjät suhtautuvat koronariskiin vakavasti.

– Tarjoamme rahanpalautuksia niille, jotka haluavat peruuttaa osallistumisensa.

Page Six

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!