Hyppää pääsisältöön
Pornhubissa syttyi uusi tähti.

Koomikosta tuli tähti Pornhubissa!

Ryan Creamer on koomikko ja aikuisviihdesivu Pornhubin yllättävä uusi tähti. Creamer levittää hyvän mielen sanomaa, eivätkä hänen viestinsä sisällä lainkaan K18-materiaalia.

26-vuotias koomikko sanoi perustaneensa kanavansa lokakuussa sen jälkeen, kun hän huomasi Pornhubin etsivän sisällöntuottajia. Creamerin videot kantavat sellaisia nimiä kuten "I Offer You Water (In Case You Are Parched Post-Orgasm)" ja "I Hug You and Say I Had a Really Good Time Tonight and Then I Go Home". Yhdellä videolla hän peittelee katsojan sänkyyn hymyillen ja toivottaa tälle hyvää yötä. Kaikenikäisille sopivat videot ovat keränneet jo yli miljoona katsojaa.

"Rohkaisemme kaikkia taiteilijoita"

Sosiaalisen median käyttäjät ovat kiitelleet miehen eriskummallista tempausta. Vaikka hänet on nimetty sankariksi, mies itse sanoo, ettei hän tehnyt videoita poliittisena kannanottona, vaan omaksi huvikseen.

Mies vakuuttaa, ettei hän halua pilkata seksibisneksessä olevia, lisäten, että alan ihmiset ovat suhtautuneet hänen videoihinsa huumorilla: 

– Saan paljon viestejä, joissa sanotaan: "Hei, tämä sai minulle paremman mielen."

Pornhubin tiedottaja vahvistaa,  että kaikenlaiset sisällöntuottajat ovat tervetulleita.

– Ryanin videot ovat saaneet todella hyvän vastaanoton yhteisössämme ja rohkaisemme kaikkia taitelijoita harkitsemaan sivuamme alustana heidän taiteellisuutensa saattamiseksi maailman tietoisuuteen.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!