Hyppää pääsisältöön
Kondomeille on oma kotiinkuljetus.

Kondomeja, raskaustestejä ja katumuspillereitä voi nyt tilata kotiovelle!

Muun muassa Foodoran ja Woltin avulla ruoan saa tilattua omasta suosikkiravintolasta kätevästi kotiin. Uuden GoPuff-lähetyspalvelun ansiosta myös kondomit ja raskaustestit saapuvat nyt kotiovelle.

GoPuff on "millenniaalien milleniaaleille" luoma palvelu, joka toimittaa kotiin kondomeja, raskaustestejä, katumuspillereitä, ja muita seksiin liittyviä tarpeita melkein makuuhuoneeseen saakka.

Palvelu lähti liikkeelle New Yorkista vuonna 2016, jossa se alkoi tarjota katumuspillereitä ja ehkäisyä Manhattain urbaaneille asukkaille, jotka löysivät itsensä keskeltä akuutteja tilanteita. Nyt GoPuff palvelee 20 suuressa kaupungissa Yhdysvalloissa ja toivottavasti leviää pian myös Eurooppaan.

Palvelusta löytyy muun muassa ehkäisyvälineitä monipuolinen valikoima. Kondomeja on luonnollisesti saatavina eri kokoisina ja -merkkisinä. Sivuston mukaan GoPuff täyttää ja päivittää valikoimaansa päivittäin. Samaan tapaan kuin Uberissa, tavalliset ihmiset voivat ilmoittautua ehkäisyvälineiden kuriireiksi. Kuski ja asiakas yhdistetään postinumeron avulla.

GoPuff pyrkii tarjoamaan kaupunkilaisille helposti saatavilla olevan ehkäisyn myös kiireellisissä tilanteissa, ja se palvelee asiakkaitaan kellon ympäri. Palvelu lupaa toimittaa tuotteet puolen tunnin sisällä tilauksesta.

Myös katumuspillerin teho on paras silloin, kun se otetaan ensimmäisen 24 tunnin aikana, joten esimerkiksi apteekkien verkkokaupat eivät välttämättä kykene tarjoamaan tuotetta ajoissa. Vihoviimeinen vaihtoehto kaupunkilaisille olisi tietenkin kävellä viiden minuutin matka lähimpään apteekkiin.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!