Hyppää pääsisältöön
Naiset näkevät painajaisia uskottomuudesta.

Kolmannes naisista näkee painajaisia pettämisestä!

Pettäminen on yksi naisten yleisimmistä painajaisen aiheista, paljastaa kysely.

Amerisleep-sivuston tutkimuksessa selvitettiin, millaisia unia ihmiset näkevät. Tutkimukseen vastasi vastasi tuhat henkilöä. Tuloksista kävi ilmi, että jopa kolmannes naisista oli nähnyt vuoden sisään painajaisia pettämisestä. Naisista valtaosa näki painajaisia, joissa heidän kumppaninsa oli uskoton. Miehet sen sijaan eivät juurikaan nähneet unia pettämisestä. Mielenkiintoista kyllä, silloin kun miehet niitä näkivät, he olivat yleensä itse uskoton osapuoli.

Unet pettämisestä eivät kuitenkaan välttämättä viesti ongelmista parisuhteessa. Itse asiassa yleisesti seksiin ja parisuhteeseen liittyvät unet ovat yleisimpiä unia lähes jokaisella. 55 prosenttia kaikista naisten unista, ja jopa 62 prosenttia miesten unista, koski seksiä ja läheisyyttä. Vastaajat eivät kuitenkaan olleet yksimielisiä siitä, mitä unet uskottomuudesta tarkoittavat. Monet sekä miehistä että naisista arvelivat pettämisunien tarkoittavan, että heillä oli tunteita unen henkilöä kohtaan. Monet kuitenkin uskoivat, että uskottomuus unissa viesti siitä, että heillä oli tärkeä päätös tehtävänään.

Parisuhdeasioiden ohella tavallisimpia unen aiheita sekä miehillä että naisilla olivat muun muassa putoaminen, työt ja jahdattuna oleminen. Naisilla oli lisäksi taipumus nähdä painajaisia läheisten kuolemasta. Miehet taas näkivät usein unia kouluajoista ja myöhästelystä.

Lähde: Amerisleep


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!