Kokeilkaa yhdessä masturboimista - saattaa parantaa parisuhdetta!

Hotnow | 05.05.2017 16:00

Parhaillaan vietetään masturbaatiokuuta. Itsetyydytys ei ole ainoastaan sinkuille varattu etu, vaan siitä voivat nauttia myös parisuhteessa elävät. Sooloseksi ei nimestään huolimatta tarkoita, että sitä täytyisi harrastaa yksin.

Yhdessä masturbointi voi tarkoittaa, että kumppanit masturboivat toisiaan, tai se voi olla itsensätyydyttämistä niin, että kumppani on läsnä ja myös tyydyttää itseään. Itsetyydytys yhdessä kumppanin kanssa on erityisen hyvä tapa tutustua sekä omiin, että kumppanin mielihyvän lähteisiin. Esimerkiksi monella naisilla on vaikeuksia yltää kliimaksiin pelkän penetraation avulla. Sen sijaan, että kävisitte asiasta kiusallisen keskustelun, yhdessä masturboiminen saattaa olla tehokkaampi tapa tutustua naisen orgasmin saloihin. Kiihkeä oppitunti voi myös poikia enemmän orgasmeja seuraavalla kerralla, kun harrastatte yhdessä seksiä.

Luottamus tuo syvemmän yhteyden

Vaikka varsinaista yhdyntää ei tapahdu, on yhdessä masturboiminen erittäin intiimi kokemus. Kumppanin katsominen, kun tämä tyydyttää itseään, voi olla erittäin kiihottavaa. Lisäksi luottamusta vaativa teko auttaa saavuttamaan syvemmän yhteyden kumppanin kanssa, ja saattaa helpottaa osapuolten avoimuutta ja rehellisyyttä seksin suhteen.

Se saattaakin tehdä parisuhteesta paremman.

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!