Hyppää pääsisältöön
Koiranulkoiluttajaa odotti yllätys.

Koiranulkoiluttajat hieraisivat silmiään: Lintujen verellä tuhrittu pari harrasti seksiä metsässä!

Fetisseissä ei sinänsä ole mitään pahaa, kunhan ne eivät satuta muita. Koiranulkoiluttajat joutuivat kuitenkin hieraisemaan silmiään, kun he havaitsivat metsässä linnunveren peitossa olevan parin, joka harrasti seksiä. Parin ympärillä seisoi messuavia naisia.

Leedsissä asuva nainen kertoi poliisille tekemässään ilmoituksessa, että hän havaitsi epätavallisen näyn 11. tammikuuta. Nainen oli etsimässä koiraansa metsäpolulta, kun hän havaitsi parin harrastamassa seksiä lakanan päällä. 

– Annoin koiran juosta vapaana ja se meni metsikköön, lähelle kenttää, jossa lapset leikkivät ja ihmiset kävelevät, nimettömänä pysyttelevä nainen kuvailee:

– Se katosi ja kuulin huutoa, joten menin hakemaan koiraa, koska vaikka se on suuri ja hellyttävä, ajattelin, että se oli säikyttänyt jonkun. Kuulosti siltä, kuin joku olisi huutanut vieraalla kielellä, mutta sitten näin kolmikymppisen naisen valkoisella muovilakanalla.

Hän sanoo luulleensa ensin, että nainen oli kuollut. Kun hän käveli lähemmäksi, hän huomasi miehen, joka otti sormiinsa verta kuolleesta linnusta ja pyyhki verta naisen kasvoille. Sitten he alkoivat harrastaa seksiä.

– Vedin koiran pois ja minä ja ystäväni kävelimme pois paikalta. Noin 10 minuuttia myöhemmin kävelimme samaa kautta takaisin ja ystäväni sanoi nähneensä ainakin viisi naista, jotka olivat asettuneet parin ympärille messuamaan, nainen jatkaa:

– Se vaikutti todella oudolta, koska he tiesivät, että alueella oli ihmisiä.

West Yorkshiren poliisi vahvistaa saaneensa ilmoituksen sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Viranomaiset ovat tehostaneet partiointia alueella.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!