fbq
Hotnow
15.06.2017 12:45
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kohutun lentokoneseksivideon käsittämätön motiivi: mies kaipasi kihlattuaan, perheenäiti päätti lohduttaa!
Hotnow
15.06.2017 12:45
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Sosiaalisessa mediassa ja lukuisilla nettisivuilla on tyrmistelty videota, jossa kaksi humalaista matkustajaa näyttävät harrastavan seksiä lentokoneessa.

Aikaisemmin tällä viikolla miehen henkilöllisyys paljastui. Hän on englantilainen fine dining -kokki Shaun Edmondson, 31, joka oli polttarimatkallaan Ibizalle. Kotona häntä odotti kihlattu, joka on kuudennella kuulla raskaana. Videon nainen on kolmen kahvilan omistaja ja kolmen lapsen äiti Tracey Bolton, 39.

Lue lisää: Viraalivideolla seksiä lentokoneessa harrastanut mies jäi kiinni: raskaana oleva kihlattu tunnisti miehensä!

Nyt on paljastunut se käsittämätön syy, josta koko video sai alkunsa. The Sunin lähteiden mukaan Shaunin ystävät, tai "ystävät", pyysivät Traceytä lohduttamaan kihlattuaan kaipaavaa Shaunia sylitanssilla. Vaikka videolla touhu näyttää muhinoinnilta, Traceyn ystävät ovat vakuuttaneet, että kyseessä ei ollut yhdyntä. Tosin kanssamatkustajien mukaan Shaun pyyteli muilta kondomia. Lisäksi Tracey oli ottanut housunsa pois hommaa varten.

"Olen niin häpeissäni"

Tracey kertoi aiemmin, että hän ei ole lopettanut itkemistä sen jälkeen, kun video tavoitti hänetkin.

- Olen todella järkyttynyt, vaikka mitään ei tapahtunut. Emme harrastaneet seksiä, vaan kyseessä oli sylitanssi. En ole lopettanut itkemistä, olen niin häpeissäni, Tracey on kertonut ystävälleen Daily Mailin mukaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »