Katso videot!

Kohumainos näyttää ihmiset orgasmin hetkellä - katso video!

Hotnow | 10.08.2018 21:59

Seksin esittäminen televisiossa on yhä kuohuntaa herättävä asia. Seksileluyritys LoveHoney koettelee yleisön sietokykyä uudella mainoksellaan, joka esittää oikeita ihmisiä orgasmin hetkellä. Paljon puhuttanut mainos sai ensi-iltansa Iso-Britannian televisiossa viime viikolla.

Mainoksen tähtiä ovat tosielämän pariskunnat, jotka repivät toisiltaan vaatteet yltä ja hyppäävät punkkaan. 30 sekuntia kestävä mainos pyrkii "jäljittelemään 30 seksin "rytmistä energiaa", joten se huipentuu lähikuviin ihmisten kasvoista kliimaksin aikana. Mainos on osa LoveHoneyn Turn Up the Turn On -kampanjaa. Kohua herättänyt pätkä nähtiin brittitelevisiossa myöhäisillassa kansainvälisenä orgasmipäivänä.

– Täytyy sanoa, että tämä oli yksi erikoisimmista toimeksiannoistani; normalisoida seksileluja ja rohkaista Britannian kansaa harrastamaan parempaa seksiä, sanoo mainoksen ohjaaja, Thomas Thomas Filmsin Tiny Bullet.

Lovehoney on ensimmäinen seksileluyritys, joka on mainostanut tuotteitaan televisiossa.

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!