Hotnow

Kirurgit poistivat edelleen värisevän vibraattorin naisen virtsarakosta!

31.01.2020 22:01

Arizonalaisnainen joutui leikkaukseen, jossa hänen virtsarakostaan poistettiin seksilelu. Raportin mukaan vibraattori värisi edelleen.

Nainen kertoi kokeilleensa suosittua Vesper-vibraattorikaulakorua yhdessä poikaystävänsä kanssa. Hän vakuutti käyttäneensä lelua ainoastaan ulkoisesti.

– Liikahdin ja yhtäkkiä tunsin todella terävää kipua... Joka kerta, kun se värisi, koko vatsani tuntui tärisevän, nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi New York Post-lehden mukaan.

Hän hakeutui sairaalaan, mutta henkilökunta ei löytänyt lelua emättimestä. Röntgenkuva paljasti, että laite oli poikittain hänen virtsarakossaan.

– En ole koko urani aikana nähnyt vastaavaa tapausta, kommentoi naista hoitanut gynekologi Greg Marchand.

Vibraattori poistettiin leikkaussalissa. Nainen on ilmoittanut haastavansa Vesperiä valmistavan yrityksen, Craven, oikeuteen. Yrityksen tiedottaja kommentoi asiaa New York Postille ja vakuutti, että "Vesper ei pääse itsekseen virtsaputkeen".

– Vesper on suunniteltu vain ulkoiseen käyttöön, ja me luotamme laitteen turvallisuuteen ja laatuun. Koska nainen ei ole ottanut meihin yhteyttä, emme tiedä varmasti, miten tuotetta on käytetty.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!