Hyppää pääsisältöön

Kirjailija: 50-vuotiaat naiset ovat liian vanhoja rakastettavaksi!

Jos satut olemaan yli 50-vuotias nainen ja sinkku, huonoja uutisia. Suosittu ranskalainen kirjailija uskoo vakaasti, että yli viisikymppiset naiset ovat auttamatta liian vanhoja rakkauteen. Itsekin 50-vuotias Yann Moix kertoi Ranskan Marie Clairen haastattelussa, että hän on täysin "kykenemätön" rakastumaan itsensä ikäiseen naiseen.

– Älä nyt liioittele. Ei sellainen ole mahdollista. Liian vanha, sydäntensärkijä totesi lehden haastattelussa.

Palkittu kirjailija ja tv-persoona voi omien sanojen mukaansa tuntea romanttisia tunteita ainoastaan vähintään kymmenen vuotta nuorempaa naista kohtaan. Tämän tulee myös olla aasialaistaustainen, mieluiten korealainen, kiinalainen ​​tai japanilainen. 50-vuotiaat naiset ovat hänelle "näkymättömiä":

– Pidän nuorempien naisten vartaloista, piste. 25-vuotiaan naisen vartalo on aivan erikoislaatuinen. 50-vuotiaan naisen vartalo ei ole sitä laisinkaan.

Kuohuttaa somessa

Ei ole yllätys, että Moixin sanomiset ovat kuohuttaneet sosiaalisessa mediassa. Toimittaja ja kirjailija Colombe Schneck, 52, julkaisi kuvan omasta takapuolestaan todisteeksi siitä, että kypsemmätkin naiset voivat olla haluttavia.

Pariisin Iso-Britannian suurlähetystön työntekijä Laura Hulley twiittasi:

– Hyvää uutta vuotta, seksistit kaikkialla!

Lähde: The Guardian


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!