Haluatko testata työksesi seksileluja?

Kiinnostavatko seksilelut ja lomapäivät? Tämä on unelmiesi työpaikka!

18.08.2017 19:56

Lontoolainen seksileluvalmistaja LoveWoo mainostaa parhaillaan hyvin houkuttelevalta kuulostavaa työpaikkaa. Yhtiö hakee luotettavaa seksilelutestaajaa, jonka tehtävänä on varmistaa, että lelut tuottavat orgasmeja juuri niin tehokkaasti, kuin niiden on tarkoitus.

Orgasmit eivät ole työn ainoa etu. Pestin vuosipalkka on reilut 30 000 euroa. Lisäksi siihen sisältyy ilmainen lomamatka sekä rajaton määrä lomapäiviä. Valtaosan töistä voi tehdä kotoa käsin.

Hieman oikeita töitäkin pestiin kuuluu. LoveWoo lähettää lelut kotiovellesi, mutta testauksen jälkeen työntekijän on kirjoitettava tarkka arvostelu, jossa kerrotaan mikä lelussa toimii ja missä olisi parannettavan varaa. Lisäksi sinun on kirjoitettava leluille kuvaukset yhtiön nettisivua varten, sekä mainostettava tuotteita sosiaalisessa mediassa. Myös asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin vastaileminen kuuluu työnkuvaan.

Jos työpaikka seksilelujen testaajana kiinnostaa, voi LoveWoo:lle lähetää CV:n tai videon, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit työhön.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!