Plastiikkakirurgia

"Kiihotun katsoessani itseäni!" Kanadalainen strippari Mary on tehnyt ennätysmäärän kauneusleikkauksia - kuvat!

13.12.2019 22:36

Torontosta kotoisin oleva Mary Magdalene näyttää seksinukelta. Hän aloitti strippaamisen 17-vuotiaana rahoittaakseen muodonmuutoksensa. Nyt 24-vuotias nainen on ehtinyt käyttää ulkonäkönsä muokkaamiseen kuusinumeroisen summan. Tähän mennessä hänelle on tehty muun muassa kolme nenäleikkausta, kolme rintaleikkausta, brasilialainen pyllynkohotus ja kulmakarvojen nosto, joiden lisäksi hänen poskiaan sekä huuliaan on täytetty lukuisia kertoja. 

Yksi Magdalenen viimeisimmistä toimepiteistä on räätälöity emätin. Intiimialueen toimenpiteet liityvät usein häpyhuulten pienentämiseen, mutta Magdalenen tavoitteena ovat ”maailman pulleimmat” huulet. Valitettavasti unelman tavoitttelu on johtanut komplikaatioihin.

- Se on nyt paljon parempi kuin mitä se ensin oli, mutta sain rasvansiirrosta komplikaatioita, joten minun on jatkettava tuloksen tasoittamista injektioiden avulla. Olen huolissani toisesta puolesta, koska se kasvaa jatkuvasti. Luulen, että se johtuu turvotuksesta, hän selittää New York Postin mukaan.

Vaikka Magdalene kärsii komplikaatioiden seurauksena kivuista ja turvotuksesta, hän vakuuttaa, että se on sen arvoista. Hän sanoo, että intiimialueen muokkaaminen on parantanut hänen seksielämäänsä. Äärimmäinen muodonmuutos on myös kohottanut hänen itsetuntonsa täyteen huippuunsa. 

- Kiihotun katsoessani itseäni, nainen paljastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!