Hyppää pääsisältöön

Keskisormea sensuurille! Baseball-matsin tissivilautuksella sekoittanut Julia Rose koettelee Instagramin rajoja - katso kuvat!

Instagram-vaikuttaja Julia Rose nousi maailman tietoisuuteen, kun hän vilautti rintojaan baseball-pelissä lokakuussa. Rose ja hänen ystävänsä, Lauren Summer, saivat porttikiellon Major League Baseball-turnauksiin vilautettuaan rintojaan tv-kameroille.

Kauhea kohu ja porttikiellot! Uhkeat neidot sekoittivat pelin vilauttelemalla paljaita rintojaan baseball-matsissa - kuvat!

Rose selitti jälkeenpäin, että tempauksen tarkoituksena oli saada huomiota SHAGMAG-lehdelle, jonka tuotot menevät rintasyöpää sairastavien naisten hyväksi. Nyt 25-vuotiaan mallin rinnat ovat jälleen esillä, tällä kertaa kritiikkinä Instagramin yhteisösäännöille.

Tuoreimmassa kuvassaan Rose poseeraa uima-altaassa yläosattomissa niin, että hänen nänninsä ovat osittain esillä. Hän näyttää kameralle keskisormea.

– Tämä viesti rikkoo yhteisön sääntöjä, hän kirjoittaa kuvan ohessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“this post violates our community guidelines”

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Julia, jolla on kuvien jakopalvelussa yli kolme miljoonaa seuraajaa, viittasi viestissään Instagramin sääntöihin, jotka kieltävät käyttäjiä jakamasta alastomuutta esittävää sisältöä.

Instagramin sääntöjä on kritisoitu muun muassa siitä, että naisten nännit ovat pannassa, mutta miesten nännit saavat näkyä kuvissa. Rose onkin toistuvasti koetellut Instagramin rajoja jakamalla toinen toistaan rohkeampia kuvia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Lähde: Daily Star

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!