fbq
Hotnow
20.09.2018 21:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan Toimitus
Keski-ikäiset naiset innostuivat BBC:n kuumasta hittisarjasta!
Hotnow
20.09.2018 21:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan Toimitus

Yli 40-vuotiaat naiset ovat ihastuneet BBC:n uusiin hittisarjoihin. Wanderlust- ja Bodyguard-sarjojen pääosissa nähdään nelikymppisiä naisia, joiden seksielämästä ei puutu intohimoa ja jännitystä. Toni Collette, 45, ja Keeley Hawes, 42, näyttävät, että keski-ikäiset naiset voivat yhä nauttia seksistä.

Wanderlust-sarjassa Colletten hahmo, Joy, kertoo miehelleen, että vaikka rakkaus ei ole hiipunut, on hän tylsistynyt makuuhuoneessa. Miehensä siunauksella Joy ottaa itselleen useita rakastajia. Bodyguardissa Hawesin esittämä sisäministeri Julia Montague ei malta pitää näppejään erossa henkivartijastaan David Buddista (Richard Madden).

Draamasarjat ovat innottaneet myös oikeat naiset ruutujen äärestä omiin seikkailuihinsa. Yhä useampi nelikymppinen nainen on suunnannut deittisivustoille etsimään nuoria rakastajia tai uusia kokemuksia makuuhuoneeseen.

– Olemme nähneet valtavan kasvun nelikymppisten naisten joukossa sivulla sen jälkeen, kun Bodyguard ja Wanderlust alkoivat, sanoo treffisivun edustaja, David Minns:

– Kun naiset näkevät nelikymppisten naisten, kuten Keeleyn ja Tonin nauttivan seksistä, he tajuavat, että on okei omata korkea libido ja haluta täyttää tarpeensa. Jos he elävät terveessä parisuhteessa, sarjojen katsominen epäilemättä tekee ihmeitä heidän seksielämilleen. Jos heidän tarpeitaan ei kohdata kotona, he hakeutuvat nettiin.

The Sun haastatteli 7 000 naista ja miestä selvittääkseen, kuinka hyvin televisio vastaa todellisuutta. Kyselyssä paljastui, että nelikymppiset naiset todella kaipaavat intohimoisia seikkailuja vällyjen välissä. Peräti 42 prosenttia yli 40-vuotiaista naisista paljasti, että he "käyvät kuumana" monta kertaa päivässä. Nuoremmista, 18-29-vuotiaista naisista vain kolmasosa tunsi samoin.


Lähde: The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »