fbq
Hotnow
15.05.2019 13:33
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press, instagram
Ana Braga
Kelpaisiko vaahtokylpy? Brasilialainen Playmate Ana Braga ja lähes K-18 kuvat!
Hotnow
15.05.2019 13:33
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press, instagram

Brasilialaismalli Ana Braga ilahduttaa tällä kertaa vaahtokylpykuvilla. 37-vuotias kaunotar on tehnyt itsensä tunnetuksi poseeraamalla Playboyn kansityttönä lehden Israelin ja Venezuelan versioissa.

Mallintöidensä ohella Ana on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Twitter-tilinsä perusteella hän kannattaa nykyisen kotimaansa Yhdysvaltojen istuvaa presidenttiä, Donald Trumpia, ja on muutenkin näkemyksiltään melko konservatiivinen.

On sanomattakin selvää, että itseään esittelevä ja poliittisia mielipiteitä laukova Playboy-malli saa osakseen paljon kuraa sosiaalisessa mediassa.

Ladycode-blogin haastattelussa Ana kertoo, miten kritiikkiin ja trollaamiseen kannattaa suhtautua.

En lue kommentteja itsestäni uutissivuilta tai Facebookista. Tarkastan omat sivuni törkykommenttien varalta, ja jos tarvetta on, blokkaan trollit. Ei kuitenkaan ole helppoa elää tällaisen ilkeyden kohteena. Nettikiusaaminen on todella yleistä. Se on paitsi pelottavaa, niin myös vaarallista.

Laitteidensa takana piilottelevat kiusaajat hyökkäävät inhokkiensa kimppuun täydellä voimalla. Siksi päivittäin muistutan itseäni, että olen yksi luojan luomista. Ansaitsen rakkautta. Siksi jokaisen pitää osata rakastaa itseään, ja ympäröidä itsensä inspiroivilla ihmisillä.

Ja mikä tärkeintä: jokainen sanottu ilkeys johtuu sanojan huonosta itsetunnosta. Siksi muistutan itseäni päivittäin: he eivät voi lyödä minua! 

Vaahokylvyssä!

Anan uusimmat kuvat on otettu kylpyhuoneessa. Itseään ja kehoaan rakastava Ana antaa jälleen täyslaidallisen faneilleen. Näisä kuvista näkee, että kuvaajan tusin on tarvinnut Anaa näihin eroottisiin kuviin maanitella.

ana
ana
ana
ana
ana
ana

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »