Skip to main content
Seksikirkko on suututtanut esikaupungin asukkaat.

Kaupunkilaiset raivoissaan: seksikirkossa rintojen imemistä ja yhdyntää julkisissa tiloissa!

Nashvillessä, Tennesseessä sijaitseva kirkko ei ole perinteisemmästä päästä. Se on nimittäin seksiklubi.

Paikalliset asukkaat ovat pyrkineet sulkemaan kirkon sen jälkeen, kun se maaliskuussa paljastui seksiklubiksi. Totuus valkeni, kun kaksi kaupungin tarkastajaa maksoi kirkon vaatiman, vajaan 40  euron "kolehdin", päästäkseen sisään.

Bill Earles ja Christine Gibson kertovat todistaneensa jäsenten "avointa seksuaalista kanssakäymistä ja yhdyntää" niin kirkon yksityisissä kuin julkisissa tiloissa. He kertoivat muun muassa, miten raskaana oleva nainen otti rintansa esiin ja antoi miesten imeä niitä. Kuorohuoneessa puolestaan järjestettiin seksikkäitä kuvaussessioita.

Social Club -niminen "seurakunta", jossa swinger-pariskunnat kohtaavat toisiaan, on toiminut eri tiloissa jo 80-luvulta saakka. Pari vuotta sitten se muutti Madisonin esikaupunkialueelle, alle parin kilometrin päähän kristillisestä koulusta.

Vaikka seksiklubitoiminta ei sinällään ole laitonta, sen harjoittaminen koulun lähellä ja ilman tarvittavia lupia on. Seksiklubin sulkemista vaativa hakemus on jätetty kaupungille tässä kuussa. Asukkaiden mukaan paikka "ei täytä kirkon määritelmää". Klubin asianajaja väittää kuitenkin kivenkovaan, että "kyseinen yritys on kirkko".

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!