Vain kauniit sinkut sallitaan deittisivustolla.

Kauniiden ihmisten deittisivustolle pääsee vain ulkonäöllä - tämän maan kansalaiset käännytetään useimmiten pois liian rumina!

21.05.2019 15:01

On yleinen stereotyyppi, että britit kärsivät huonoista hampaista, mutta ilmeisesti se ei ole kansan ainoa vähemmän haluttava fyysinen ominaisuus. "Kauniille ihmisille" suunnattu deittisivusto BeautifulPeople.com käännyttää ilmeisesti eniten juuri Britannian kansalaisia.

Sivustolla on jo yli miljoona käyttäjää, mutta halukkaita on hylätty jo 8,5 miljoonaa. Syy on tietenkin, etteivät hakijat ole tarpeeksi kauniita. Jäsenyyttä hakeva joutuu odottamaan 48 tunnin ajan, kun rekisteröityneet käyttäjät päättävät, onko hakija heidän mielestään kaunis.

Kapeaan kauneusihanteeseen luottavan sivun käyttäjät ovat hylänneet hakijoita muun muassa painon, huonon ihon ja suuren nenän takia.

Lue lisää: Kauniiden ihmisten deittisivu on käännyttänyt miljoonia halukkaita! Nämä "viat" ovat kiellettyjä!

8,5 miljoonan hylätyn hakijan joukossa nousee esiin yksi valtio; Iso-Britannia. Aliedustetuiksi sivustolla jäävät myös Intia, Venäjä ja Filippiinit. Sen sijaan kauneimmat ihmiset löytyvät käyttäjien mielestä Skandinavian maista.

BeautifulPeople.comin toimitusjohtaja, Greg Hodge, myöntää, että tulokset ovat karua luettavaa, etenkin, koska hän on itsekin englantilainen.

– Ruotsi ja Norja ovat osoittautuneet maailman geneettisesti siunatuimmiksi, hän lisää.

– Sanoisin, että Iso-Britannian kompastuskivi, etenkin miesten kohdalla, on ulkonäöstä huolehtimisen puute ja fyysisesti passiivinen pubikulttuuri.

Lähde: Mirror

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!