fbq
Hotnow
28.08.2018 21:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Sekopäinen häätarina leviää netissä.
Kauhumorsiamen tarina naurattaa netissä: vaati vierailta jättisummia!
Hotnow
28.08.2018 21:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Susan oli menossa naimisiin unelmiensa miehen kanssa, ja häistä oli luvassa kekkerit, joiden rinnalla kuninkaalliset häätkin kalpenisivat. Pian hänen unelmansa kuitenkin muuttui painajaiseksi, ja morsian joutui perumaan häänsä. Hänen ystävänsä, tai "käärmeet", kuten morsian heitä nimitteli, eivät nimittäin suostuneet maksamaan juhlia. Eräs perutuista häistä lukenut somettaja päätti jakaa bridezillan eriskummallisen somevuodatuksen MumsNetissä.

Kuten kuka tahansa todellinen millenniaali, Susan julkaisi Facebookissa pitkän ja tulikivenkatkuisen viestin siitä, miksi hänen suuri päivänsä ei koskaan koittanut. Hän aloitti pyytämällä vierailta anteeksi sitä, että häät peruuntuivat viime tipassa. Susan myönsi, että hän ja hänen kumppaninsa olivat eronneet "viimeaikaisten ja ratkaisemattomien" ongelmien vuoksi. Sitten hän paneutui yksityiskohtiin, jotka paljastivat, etteivät parin välit olleet ainoa syy häiden peruuntumiseen.

Suunnitelmissa satuhäät

Susanin satutarina alkaa siitä, kun hän tapasi tulevan sulhasensa 14-vuotiaana. 18-vuotiaana hän sai kihlasormuksen, ja 20-vuotiaana heille syntyi heidän ensimmäinen lapsensa.

Muutama vuosi myöhemmin he valmistautuivat häihinsä, joihin he olivat säästäneet 15 000 dollaria, eli hieman alle 13 000 euroa. Ikävä kyllä, unelmahäiden toteutumiseen oli matkaa vielä lähes 40 000 euroa. Ongelmat alkoivat, kun kävi ilmi, että parin läheiset ja tuttavat olivat aivan liian kitupiikkejä morsion makuun.

– Minä aivan erityisesti pyysin käteislahjoja. Kuinka me voisimme muka saada unelmiemme häät ilman asianmukaista rahoitusta, Susan päivittelee Facebook-julkaisussaan:

– Me uhrasimme niin paljon ja kaikki mitä me pyysimme oli, että jokainen vieras lahjoittaisi meille noin 1500 dollaria (noin 1300 euroa). 

Hän selittää kaasonsa luvanneen rahoittaa juhlia 5 000 dollarilla (4 300 euroa). Myös hänen kumppaninsa perhe lupasi heille tuhansia dollareita. Kaikki eivät olleet yhtä anteliaalla tuulella.

– Teimme selväksi, että jos et aikonut osallistua kuluihin, ei sinua kutsuttu juhliimme, Susan jatkaa:

– Kun pyysimme ihmisiä vastaamaan kutsuun, vain kahdeksan vierasta ilmoitti saapuvansa häihin ja lähetti meille sekin. Olimme helvetin raivoissamme.

"Kardashian yhden päivän ajan"

Susanin painajainen paheni, kun myös muut, mukaan lukien hänen "kusipää" kaasonsa, alkoivat vetäytyä rahoituksesta. Heidän perustamansa nettivarainkeruu lihotti budjettia vain parilla sadalla. Susanin kumppanin perhe tarjosi heille valmiiksi maksettua hääpakettia Las Vegasiin. Susan nauroi heidän ehdotukselleen "päin näköä".

– Kuinka tämä voisi toteutua ilman, että saisimme hieman apua ystäviltämme, nainen päivittelee:

– Olisin vain halunnut olla Kardashian yhden päivän ajan.

Kun edes hänen kumppaninsa ei ollut valmis tukemaan hänen unelmaansa, Susan tiesi, että hänen oli peruttava häät. Sittemmin hän on katkaissut välinsä kaikkiin "käärmeisiin" ja suunnannut reppureissulle Etelä-Amerikkaan, jossa hän aikoo puhdistautua "myrkyllisestä energiasta":

– Minun on päästä eroon tästä kauheasta yhteiskunnasta. Kuinka vaikeaa olisi ollut lahjoittaa ystävälle? Eikö minulla ole väliä?

Lähde: Mirror, Mumsnet

Tilaa Seiskan uutiskirje! »