Katso videot!

Katherine on lakinainen ja perheenäiti - tienaa sievoiset sivutulot seksityöstä!

13.09.2019 20:35

Osa-aikaisena asianajajana työskentelevä perheenäiti väittää tienaavansa sivutyöstään prostituoituna 50 000 euroa kuukaudessa. Aikanaan stripparin hommia tehnyt Katherine Sears kertoo aiemmin häpeilleensä uravalintaansa, mutta nyt hän haluaa astua julkisuuteen dekriminalisoidakseen seksityön.

Nevadaan

Katherine ja aviomies John Sears tapasivat toisensa oikeustieteellisessä. Nykyään he pitävät yhteistä lakitoimistoa Des Moinesissa, Iowassa. Katherine työskenteee paljon kotoa käsin voidakseen hoitaa parin lapsia. Kolme viikkoa kuusta Katherine kuitenkin viettää poissa kotoa. Silloin hän matkustaa Nevadaan, Yhdysvaltojen ainoaan osavaltioon, jossa prostituutio on laillista. 

- Pidän seksistä. Seksi on hauskaa. Ja minulle maksetaan siitä. 

John vakuuttaa, että hän "ei oikeastaan välitä" vaimonsa toisesta työstä, koska Katherine työskenteli prostituoituna jo silloin, kun he alkoivat tapailla. 

zzz

Seksityön puolesta

Katherine harmittelee sitä, että seksuaalisuudestaan avoimesti puhuvia naisia halvennetaan. Hän haluaakin puolustaa alalla työskentelevien oikeuksia ja ajaa seksityön dekriminalisointia Yhdysvalloissa.

Katherinen lakitoimisto hoitaa prostituoitujen oikeusjuttuja ilmaiseksi, sillä hänen mukaansa on "täysin kohtuutonta", että valtiojohto rajoittaa ihmisten mahdollisuutta myydä seksiä omasta tahdostaan.

- Kannatan valintojasi sekä itsemääräämisoikeuttasi kehosi suhteen ja lupaan, että täällä et joudu tuntemaan oloasi rikolliseksi, koska et sitä ole, Katherine julistaa asiakkailleen.

Katso kuvat pariskunnasta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!