Hyppää pääsisältöön

Kaksoset tekivät maalauksen Kim Kardashianin kotipornovideosta - nyt Allie ja Lexi maalaavat pepuillaan: Leikittelemme seksillä!

Los Angelesissa, Kaliforniassa asuvat Allie ja Lexi Kaplan ovat 25-vuotiaat kaksoset, jotka harjoittavat taidetta omalla tavallaan. Pensselien sijaan vaaleat kaunottaret luovat teoksia paljailla takamuksillaan.

– Kaikki sai alkunsa, kun jaoimme kuvia öljymaalauksistamme, mutta ihmiset eivät juurikaan piitanneet niistä, ellemme olleet itse mukana kuvissa. Seksi myy, joten aloimme leikitellä sillä, siskokset selittävät New York Postin videolla.

New Yorkin yliopistossa taidetta opiskelleet siskokset nousivat julkisuuteen vuonna 2016, kun heidän Kim Kardashianin seksivideon pohjalta valmistamansa maalaukset keräsivät huomiota Instagramissa. Nyt heidän kuuluisimmat teoksensa kuvaavat kuuluisia miehiä, joiden kasvoille on painettu sisarusten omien pakaroiden maalijäljet. Aihetunnisteella  #SatOnYourFace löytyy somesta kuvia muun muassa Justin Bieberistä, Donald Trumpista ja Harvey Weinsteinista.

– Kiinnostavaa taiteesta tekee se, kenen kasvoille istumme, siskokset tähdentävät.

Vaikka kriitikoiden mielestä Kaplanien teosten taiteellinen arvo on kyseenalainen, kaksoset tietävät, miten nykyaikana menestytään. Kardashianeista insporaatiota ammentavilla naisilla on lähes 200 000 Instagram-seuraajaa ja heidän teoksistaan maksetaan jopa nelinumeroisia summia.

– Sosiaalisessa mediassa on niin paljon hyvää, mutta siihen liittyy myös paljon absurdiutta. Me yritämme kommentoida sen hulluutta, melkeinpä tyhmyyttä, mutta toisaalta myös sitä, miten tärkeä rooli sillä on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) on

Lähde: New York Post


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!