Hotnow

Kaikki peliin! Tom myi omaisuutensa ja alkoi vibraattoribisnekseen!

19.09.2019 16:30

Uusi seksileluyritys, Ricky, aloitti toimintansa syyskuun alussa.

Perustaja Tom Thurlow otti suuren riskin, kun hän päätti muutama vuosi sitten alkaa valmistaa vibraattoreita naisille. 29-vuotias Thurlow myi kotinsa Gloucestershiressä sekä kalliin autonsa ja sijoitti kaikki rahat seksilelubisnekseen

Kulut alas!

Ennen vibrattoribisnestä Thurlow asui hyvää, 370 000 euron arvoista, asuntoa ja ajoi töihin Mersulla. Nykyään hän nukkuu omassa toimistossaan ja elää pelkillä nuudeleilla pitääkseen kulunsa mahdollisimman alhaisina. Viimeisten kolmen vuoden aikana hän on keskittänyt kaiken aikansa ja rahansa seksilelujen tutkimiseen. 

- Laitoin kaiken likoon. Minä todella uskon tähän ja olen riskinottaja. Koko elämäni on tässä kiinni, mies myöntää Mirrorin haastattelussa.

Thurlow haluaa keskittyä ennen kaikkea naisten seksileluihin. Hänen toiveenaan on auttaa hälventämään stigmaa, joka naisten itsetyydytykseen liittyy.  

- On todella outoa, että naista tuomitaan itsetyydytyksestä, en vain tajua sitä.

Laaja kohderyhmä

Hän sanoo haluavansa tarjota leluja etenkin naisille, jotka eivät ole kenties koskaan edes uskaltautuneet kokeilemaan vibraattoria. Siksi hän pyrkii valmistamaan tuotteita, jotka ovat laadukkaita, tehokkaita, mutta myös hauskoja. Rickyn verkkosivulla asiakkaita palvelee hellyttävä piirrospupu. Sivusto tarjoaa myös hyödyllistä tietoa liittyen seksiin ja erityisesti naisten nautintoon.

- Monet naispuolisista ystävistäni eivät ole koskaan edes kokeilleet leluja. He eivät ole kokeneet asiaa omakseen ja jotkut ajattelevat, että se on vain seksiriippuvaisten hommaa. 

Rickyn valikoimaan kuuluu tällä hetkellä neljä erilaista lelua. Thurlow tekee parhaillaan yhteistyötä toisten yritysten kanssa laajentaakseen tuotevalikoimaa. 

Lähde: Mirror, Ricky

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!