Kaikki naiset eivät harrasta itsetyydytystä.

Kaikki naiset eivät masturboi!

02.03.2018 21:01

Naiset nauttivat seksistä ja itsetyydytyksestä siinä missä miehetkin. Niin naisten kuin miesten kohdalla, mieltymykset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä, eivätkä kaikki nauti samoista asioista. Lucy Beresford, terapeutti ja Relationships & Sex Advice-radio-ohjelman juontaja selittää, että moni nainen tekee valinnan olla masturboimatta. Syitä tähän voi olla useita.

– Yleisin syy on häpeä, hän sanoo:

– Jokin heidän menneisyydessään tai kasvatuksessaan saa heidät kokemaan, etteivät he ansaitse seksuaalista nautintoa, tai he ajattelevat, että kiltit tytöt eivät koskettele itseään.

Syynä voi olla myös menneisyydessä kummitteleva seksuaalinen väkivalta.

– Tällöin nainen yhdistää seksin johonkin aivan muuhun kuin nautintoon. Se voi estää naista juhlimasta omaa seksuaalisuuttaan, omaa seksuaalista nautintoaan ja omaa seksuaalista potentiaaliaan, Beresford jatkaa.

Jotkut naiset eivät masturboi yksinkertaisesti siksi, että heillä on alhaisempi libido, eivätkä he tunne tarvetta tyydyttää itseään. On myös mahdollista, että kaikki eivät osaa tyydyttää itseään. 

Kun kyse on seksistä, jokaisen omat mieltymykset ovat yksilöllisiä ja täysin hyväksyttäviä. Beresford muistuttaa kuitenkin, että kyseessä tulee aina olla naisen oma valinta ja oma tahto. Päätöksen takana ei saa olla häpeän tunne, syyllisyys tai pelko.

– Jos olet kokeillut sitä, eikä se ole sinun juttusi, niin ei siinä mitään. Mutta ole rehellinen itsellesi niistä syistä, joiden perusteella teet päätöksen, hän sanoo. 

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!