Hyppää pääsisältöön
Morsian-kaaso

Kaaso uhkasi muuttua liian uhkeaksi- morsian hermostui!

Kaasoksi pääseminen on yleensä suuri kunnia. Eräs nainen sai kuitenkin huomata, ettei häntä suinkaan oltu valittu kunniatehtävään siksi, että hän olisi morsiamen paras ystävä. Morsian nimittäin piti naista riittävän rumana, jolloin hän ei varastaisi morsiamen valokeilaa alttarilla.

Kaaso oli haaveillut pitkään rintojen suurennuksesta. Hänen unelmansa on vihdoin toteutumassa, ja toimenpiteen päivämäärä lyöty lukkoon. Sopivasti leikkaus koittaisi ennen häitä.

- Sain vihdoin mahdollisuuden ja rahat tehdä sen, hän kertoo Redditissä.

Tieto saavuttaa morsiamen

Tuleva morsian ei ollut lainkaan innoissaan kaason suunnitelmista tehdä itsestään uhkeampi.

- Hän kysyi minulta, voisinko harkita teettäväni toimenpiteen vasta hänen häidensä jälkeen. Olin yllättynyt, sillä hän tietää, että ajoitus on minulle täydellinen, nainen jatkoi:

- Olin utelias, miksi hän toivoi sellaista. Hän sanoi, että hän haluaa olla häidensä kuumin nainen ja minun uudet rintani voisivat jättää hänet varjoonsa.

Kaaso lupasi morsiamelle, ettei hän pukisi ylleen mitään paljastavaa. Keskustelun jälkeen nainen sanoo tajunneensa, millä perusteella morsiusneidot olivat valikoituneet:

- Hän ei valinnut toista parasta ystäväämme, joka on todella kuuma. Hän valitsi henkilöt, jotka ovat hänen mielestään vähemmän seksikkäitä kuin hän itse ja ilmeisesti minä pääsin tälle listalle, eikä hän halua minun ulkonäköni parantuvan.

Lähde: RedditMirror

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!