fbqKaamosmasennus? Nämä Jessica Edströmin übersexyt biksuherutukset tropiikista saattavat piristää - katso! | Seiska
Katso kuvat!
Jessica Edström

Kaamosmasennus? Nämä Jessica Edströmin übersexyt biksuherutukset tropiikista saattavat piristää - katso!

Hotnow | 04.12.2019 09:45

Losangelesilaistunut suomineito Jessica "Pezsi" Edström näyttää Instagramin perusteella hakeutuvan aina mahdollisimman kauas pimeästä ja loskasta. Tällä kertaa Pezsi chillailee Etelä-Aasiassa, eksoottisessa Laosissa! 

Tässä kelaan, että tosiaankin olen luonnon muodostamassa "uima-altaassa", vesiputouksen päällä. Pienet kalat näykkivät jalkojani ja en oikein tiedä, tykkäänkö siitä vai en! 

Juurilleen uskollisena, hän muistaa myös pikkujoulukansaa viettelevällä kinnaskuvalla. Otoksessa huomio kiinnittyy nimenomaan laadukkaisiin lapasiin! Mistähän saisi tuollaiset käsiinsä? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is this too early?? 😇🎅😇 📸 @vombbosse

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Mutta ei Jessican elämä ole pelkkää bikineissä fiilistelyä. Noin kuukausi sitten hän valloitti Hong Kongin. Kuvatekstin perusteella maailmanmatkaajamme saapui Aasian vapaakaupan keskukseen kaoottisenkauniista Intiasta. "Sinne aion jonain päivänä palata", hän kirjoittaa. 

Toivottavasti Jessica ei kuitenkaan liiku tulevilla matkoillaan aivan näin paljastavissa asuissa, etenkään Intian suurkaupungeissa, sillä esimerkiksi Mumbain liikenne on jo valmiiksi todella sekaisin! 

 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!