fbq
Hotnow
08.02.2017 09:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Rikkaiden seksiklubilla nähdään muun muassa live-seksiä.
Julkkikset ja rikkaat heittäytyvät villiksi yksityisellä seksiklubilla!
Hotnow
08.02.2017 09:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Julkkisten ja raharikkaiden tuhmiin mieltymyksiin pyrkii vastaamaan Los Angelesissa sijaitseva, luksusluokan yksityinen seksiklubi, Snctm.

Klubin perustaja Damon Lawner sanoo asiakkainaan olevan muun muassa useita Grammy-palkittuja taiteilijoita. Klubin juhlissa on nähty myös A-luokan kuuluisuuksia, kuten Gwyneth Paltrow ja Bill Maher

Kuka tahansa voi nauttia klubin antimista, kunhan rahaa löytyy. Halvimmillaan klubin jäseneksi pääsee 12 000 dollarilla. Korkeampaan, 75 000 dollarin hintaan kuitenkin kuuluu lukuisia etuisuuksia yksityisistä huoneista seksineuvojan palveluihin. Lisäksi he saavat osallistua mystiseen "verivalaan". Mikäli ei halua sitoutua vuosimaksuun, voi yksittäisiin juhliin osallistua 1 850 dollarin hintaan. Naisilla on mahdollisuus päästä juhliin ilmaiseksi, mikäli heidän etukäteen lähettämänsä kokovartalokuva hyväksytään.

Kuten tyylikkäisiin tapahtumiin yleensäkin, miesten tulee pukeutua smokkiin. Naiset sen sijaan pääsevät sisään alusvaatteissa. Juhlissa tarjotaan silmänruokaa japanilaisista sidontaesityksistä ja live-seksiin. Lawnerin mukaan hänen työntekijänsä kuitenkin pidättäytyvät seksistä.

Kaikkien asiakkaiden tulee luonnollisestikin luovuttaa matkapuhelimensa ja kameransa ovella. On kuitenkin mahdollista, että myös ne, joilla ei ole varaa jäsenyyteen, saavaat pian nähdä vilauksen kulissien takaa. Lawner sanoo nimittäin neuvottelevansa parhaillaan Showtimen kanssa mahdollisesta dokumentista.

 

Lähde: Men's Health