fbq
Hotnow
22.12.2020 14:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
adara ja dominica
Joulun roiseimmat shoppailijat! Pornotähdet Dominica Von Trapp ja Adara Jordin käänsivät superpaljastavilla asuillaan: rinnat pompsahtelivat kuin kulkuset - katso kuvat!
Hotnow
22.12.2020 14:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Uhkeat vaaleatukkaiset povipommit Dominica Von Trapp ja Adara Jordin herättivät paljon huomiota pukeutumisellaan, kun kaksikko kävi rohkeissa asuissa jouluostoksilla.

Kaunottaret nähtiin viime perjantaina iloisissa tunnelmissa Miamin kaduilla, missä he kiertelivät kaupoissa.

Molemmilla oli jouluun sopivat punaiset myssyt päässään, vaikka heidän pukeutumisensa muuten olisi sopinut pikemminkin aikuisviihteeseen. 

Ei siis tule suurena yllätyksenä, että Adara ja Dominica tekevät työkseen molemmat sidontaleikkeihin keskittyvää aikuisviihdettä.

Lue myös: Daisarijösses! Uhkea Amber Rose esittelee tiimalasivartaloaan – tienaa nykyisin paljastamalla povensa: katso kuva 

Jumalatar

Itseään jumalattareksi somessa kutsuva hopeahiuksinen Adara oli pukeutunut nahkaiseen korsettiin, joka oli kiristetty kirkkaanpunaisilla nyöreillä rinnuksien kohdalta. Jaloissaan hänellä oli korkeavartiset lateksisaappaat ja hyvin lyhyt musta hame. 

Adaralla oli myös päällään musta nahkatakki, jossa oli hyvin tuuhea karvareunus. Takki ei kuitenkaan piilottanut kaunotaren korsetilla kiristettyä povea, sillä hän piti takkiaan jatkuvasti auki. 

1
2
Dominican tatuointi näkyi osittain paidan läpi.

Lue myös: Povipommi Sointu Orvokki vähissä vaatteissa kylmässä ilmassa – talvinen luonnonilmiö herätti vahvoja tunteita: ”Tänään tuli joulumieli, kun...”

9
3
Adaran pakarat pilkahtivat hameen helman alta esiin.
4

Pyllisteli

Dominicalla puolestaan oli hyvin kireä ja lyhyt hopeinen hame, mikä hädin tuskin piilotti hänen muhkean pyrstönsä. Kaunottaren takapuoli vilahti myös melkein esiin, kun hän kumartui nostamaan tonttulakkiaan maasta. 

Lue myös: Uuh, Kylie Jennerin kuuma bikinikroppa sai seuraajat hullaantumaan - muhkeat pakarat varastavat huomion - katso! 

Hänen uhkea povensa ei myöskään meinannut pysyä piilossa, sillä kaunotar oli pukenut päälleen läpinäkyvän mustan paidan. Paita olisi paljastanut kaiken Dominican painovoimaa uhmaavista lolloista, jos hänellä ei olisi ollut pieniä punaisia kangaskaistaleita nänniensä päällä.  

5
7
Kaunottaren hymy hyytyi, kun hän näki valokuvaajan.

Lue myös: Tämä tarakka pehmentää kovankin kyydin! Povipommi Demi Rosen muhkeat muodot häikäisivät luonnon maisemissa – katso!

6
7