Hyppää pääsisältöön
Seksilelut tulivat joulukalentereihin.

Joulu mielessä? Miten olisi seksilelukalenteri?

Joulu lähestyy taas ja kohta kauppojen hyllyt notkuvat jälleen joulukalentereista ja konvehtirasioista. Jos juhlakauden suklaaöverit eivät kiinnosta, kannattaa katse suunnata seksileluvalmistaja Lovehoneyn suuntaan. Lovehoneyn uunituore seksilelukalenteri tarjoaa asiakkaille aivan erilaista jouluhuumaa.

Eroottinen jännite

Lovehoneyn mukaan kalenteri on suunniteltu "kasvattamaan eroottista jännitettä aina järisyttävään jouluaaton finaaliin asti". Aikuisille tarkoitetun kalenterin luukuista löytyy paitsi seksileluja, myös bondage-tarvikkeita ja muita eroottisia apuvälineitä. Kalenterista löytyy myös Lovehoneyn suosituin tuote, pariskunnille suunniteltu We-Vibe Unite-hieromasauva.

- Tutkimuksemme osoittaa, että joulu on vuoden intohimoisinta aikaa pareille, selittää yrityksen tuotepäällikkö Bonny Hall ideaa. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun yritys on keksinyt tuoda joulun odotukseen lisäjännitystä. Viime vuonna myynnissä oli joulupaketti, jonka teemana oli Fifty Shades of Grey.

- Joulukalenteri on tapa kiittää asiakkaitamme ja levittää joulumieltä. Me emme keksi mitään, mitä mieluummin löytäisimme paketeistamme, Hall lisää.

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!