Mies meni naimisiin kahden naisen kanssa.

"Jotta kukaan ei loukkaantuisi" - indonesialainen mies nai molemmat tyttöystävänsä samassa seremoniassa!

30.08.2019 13:01

Indonesialainen mies on mennyt naimisiin kahden tyttöystävänsä kanssa yhdessä seremoniassa. Häitä juhlittiin Air tarapin maakunnassa ja video seremoniasta on mennyt viraaliksi sen jälkeen, kun se julkaistiin verkossa 17. elokuuta. 

- Sydämeni ei kestänyt sitä, että jompi kumpi olisi loukkaantunut, joten päätin naida heidät molemmat, kertoi hyväsydäminen mies kertoi paikallisille tiedotusvälineille Fox News-sivuston mukaan.

Moniavioisuus ei ole epätavallista maassa, jossa enemmistö väestöstä on muslimeja. Muslimimiehellä voi Koraanin mukaan olla jopa neljä vaimoa, kunhan hän pystyy elättämään heidät. Osana indonesialaista perinnettä, sulhanen maksoi vaimoilleen 10 000 rupian, eli 0,65 sentin suuruiset myötäjäiset.

Vaimot jakoivat summan. Myötäjäisillä on merkittävä rooli avioliiton solmimisessa perinteisesti on ajateltu, että mitä suuremmat myötäjäiset mies maksaa, sitä kykenevämpi hän on elättämään vaimoaan tai vaimojaan. Uutisen tultua julki, moni hämmästelikin miehen maksamien myötäjäisten vaatimattomuutta. 

Indonesian lain mukaan mies voi mennä naimisiin useamman naisen kanssa, jos hänellä on siihen ensimmäisen vaimonsa suostumus.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!