Katso videot!

Joko olet tutustunut Marvelin ensimmäiseen drag-supersankariin? Katso video!

Hotnow | 16.01.2019 21:01

Marvel on luonut ensimmäisen drag-supersankarinsa, joka kantaa nimeä Shade. Sarjakuvajätti esittelee vihreähiuksisen X-Men-mutantin Jäämies-sarjakuvan neljännessä osassa, jossa hän ottaa osaa mutanttien Pride-paraatiin. Shaden on luonut itsekin avoimesti homoseksuaali Marvel Comics -kirjoittaja Sina Grace yhdessä taiteilija Nathan Stockmanin kanssa.

– Halusin sarjan pukkaavan lukijoita kohti uusia ja parempia tarinoita queer-kokemuksesta ja siitä, miten se istuu mutanttiuteen ja supersankariuteen, kuvailee Grace:

– Queer-yhteisöstä löytyy miljoona erilaista näkökulmaa ja olemme vasta raapaisseet pintaa.

Viime marraskuussa Marvel-johtaja Victoria Alonso nousi otsikoihin, kun hän julisti haluavansa sarjakuviin enemmän homo- ja latinohahmoja.

– Homoyhteisö ei ole ollut edustettuna. Olen homoseksuaali, joten voi sanoa, että kaipaisin sitä sarjakuviin, hän sanoi:

– Uskon, että jokaisessa tiimi-elokuvassa [kuten The Avengers and Guardians Of The Galaxy] olisi oltava monipuolinen ryhmä ja me ehdottomasti pyrimme saavuttamaan sen tavoitteen.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tilaa myös miehelle! Kattohuoneistoon muuttanut BB-Paula esittelee sinkkukotinsa – kuvat!

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Katso video!

Isä tippui 37 metriä kuolemaansa, äiti kiidätettiin parantolaan ja poika joutui lastenkotiin - värikkään elämän elänyt ex-kohupoliitikko Lyly Rajala täyttää 70 vuotta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!