Katso kuvat!

Jestas sentään! Povipommi Sarah Longbottom säväyttää yläosattomissa – katso kuumat kuvat

Hotnow | 15.02.2021 22:02

Playboy-lehden verkkojulkaisusta tunnettu uhkea malli Sarah Longbottom näyttää säväyttävän upealta kiihkeän kuumissa kuvissa. Hän oli pukeutunut superseksikkäästi kirkkaan punaisiin alusvaatteisiin valokuvausessiossa, kun esitteli muhkeita muotojaan sängyllä keimaillen. 

Tummatukkaisen Sarahin täyteläiset huulet olivat myös punerrettu saman sävyisiksi kuin hänen viettelevä vaatetuksensa. 

Englannissa syntynyt povipommi poseerasi punaisessa pukeutumisessaan hyvin viettelevästi, kun hän riisuu vähäisiä vaatteitaan yksitellen. 

Lue myös: Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva!

Ensimmäisenä malli riisui läpinäkyvän aamutakin, jonka suojista paljastui Sarahin muotojen lisäksi läpikuultava yksiosainen alusvaate. Punertava alusvaate taisi kiristää liikaa hänen poveaan, sillä uhkea malli riisui sen peittämästä rintojaan. 

1

2

Pitkä ura

 

Hän taitaa poseeraamisen salat, sillä Sarah on aloittanut mallinuransa jo 2-vuotiaana. 37-vuotias malli on työskennellyt monille tunnetuille aikakausilehdille, kuten Nuts, Maxim ja The Daily Sport.

Lue myös: Mallikaunotar yläosattomissa? Sofia Ruutu poseeraa lumoavan kauniina sensuellissa kuvassa 

Yksi hänen mallinuransa kohokohdista oli heinäkuussa 2009, kun Sarah oli Playboy UK Cybergirl of the Month. Mallintöiden lisäksi hän on tehnyt meikkitaiteilijan töitä. 

3

4

Pahoinpidelty

Isosta-Britanniasta kotoisin oleva malli ei uskaltanut viime vuoden alussa poistua kotoaan, koska hänen kimppuunsa oli käyty kahteen kertaan vuodenvaihteen juhlissa joulukuussa 2019. Hänen mukaansa tuntematon nainen kävi hänen kimppuunsa ensin yöklubilla ja sen ulkopuolella. 

Lue myös: Sofia Belórf rohkeana heti aamutuimaan: poseerasi ilman yläosaa - katso! 

Sarahin mukaan klubin ulkopuolella hänen kimppuunsa kävi myös tuntematon mies, joka potki ja hakkasi häntä. 

Malli sai pahoinpitelyssä kovia iskuja kasvoihinsa, joiden takia hän kärsi aivotärähdyksestä ja useista ruhjeista. 

5

6

Lue myös: Liivitöntä muttei hävytöntä! Iida Ketola-Korppilan superkuuma kuva yläosattomissa: ”Oman elämäni Kim Kardashian” 

7

Lähde: Manchester Evening News
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!