fbq
Hotnow
03.09.2018 19:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Jestas, miten rivoja baristoja! Naapurit valittivat bikinikahvilasta - seksiä tihkuvat kuvat tarjoilijoista!
Hotnow
03.09.2018 19:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Bottoms Up Espresso tunnetaan naispuolisista baristoistaan, joilla työunivormun virkaa toimittavat bikinit ja muut paljastavat vaatteet. Kahvila, jolla on jo kuusi liikettä Yhdysvalloissa, aikoo avata seuraavaksi uuden pisteen Chicoon, Kaliforniaan. Bikinikahvilanakin tunnettu ketju on kuitenkin saanut tulevien naapuriensa tunteet käymään kuumana, eikä toivotulla tavalla.

Chicon kaupunginjohtaja Mark Orme myöntää saaneensa asian tiimoilta jo useampia puheluita. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei Bottoms Up Espresso ole tehnyt toistaiseksi mitään väärää, sillä yritys tienaa rahansa myymällä kahvia. Yksi kriitikoista on Sarah Schneeweis, joka omistaa tanssistudion tulevan kahvilan kupeessa. Hän sanoo studionsa olevan täynnä "vaikutuksille alttiita lapsia". Häntä harmittaa, että lapset saavat katsella puolipukeisia naisia ja menua, josta löytyy juomia nimeltä Sweet Cheeks ja The Big O.

– En haluaisi altistaa lapsiamme sellaiselle, hän kommentoi.

– Baristojen epäasiallinen asu ei sovi yhteen sen kanssa, mitä yritämme opettaa lapsille studiossamme.

Bottoms Up Espresson perustaja kuitenkin puolustaa konseptiaan ja muistuttaa, etteivät baristat pukeudu mihinkään sellaiseen, mihin kalifornialaiset eivät törmäisi julkisilla uimarannoilla.

– Yritämme pitää homman tyylikkäämänä, emmekä halvan näköisenä. Stringejä siellä ei näy, vakuuttaa Nate Wilson:

– En voi kuvitella, että Chicon asukkaat tukisivat tällaista konseptia, varsinkaan siinä paikassa. Luulen, että liike liekki sammuu nopeasti, sillä Chicolla on jo ennestään useita erittäin menestyneitä, tyylikkäitä, hyvin johdettuja kahviloita, lohduttaa pormestari Sean Morgan asukkaita.

Lähde: New York Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »