Hotnow

Jessica Edström rahastaa seksikkäillä somekuvillaan – kuukausimaksu korkeampi kuin Netflix ja Spotify yhteensä: ”Ei nakukuvia!”

06.08.2018 21:01

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström nousi julkisuuteen ensimmäisen kerran osallistuttuaan Seiskan Tähtityttö-kilpailuun. Sittemmin kaunotar muutti ulkomaille ja on jo muutaman vuoden ajan pitänyt tukikohtaansa Amerikassa.

Povekas vaaleaverikkö tienaa elantonsa muun muassa mallintöillä. Upeista otoksista voi nauttia esimeriksi Jessican Instagram-tilillä.

 

Free spirits can't be tamed. 🦁 #noneedtotry 📸@vombbosse

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

Osa viettelevistä valokuvista testaa todellakin sosiaalisen median sääntökirjaa. Instagram kun ei esimerkiksi hyväksy alastomuutta tai naisten nännien esittelemistä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö Jessican julkaisemat valokuvat olisi harvinaisen kuumaa kamaa.

jessica

Nyt nainen on myös aloittanut bisneksen. 

- Päämääräni on antaa itsestäni vielä enemmän juuri niille, jotka sitä haluavatkin. Tarkoitukseni on luoda oma iloinen heimo suurimmille faneilleni. Yhteisö, jossa jakaisin eksklusiivista materiaalia jokapäiväisestä elämästäni ja samalla antaisin faneilleni mahdollisuuden tutustua aitoon minuun. Haluan, että tuntisitte minut paremmin kuin vain Instagramin kauniina kasvona, Jessica aloittaa. 

- Vannon, että luvassa on paljon hupia ja seksikkyyttä, mutta ei alastonkuvia, lukee ilmoituksen pikkupräntissä. 

Hintaa yksityisellä Instagram-tilillä on 25 dollaria kuukaudessa, eli noin 21,5 euroa. Hinta on varsin kova verrattuna esimerkiksi Spotify Premiumiin (alk. 9,99 euroa), Netflixiin (alk. 7,99 euroa) tai muihin netin striimauspalveluihin.

Nähtäväksi jääkin, millaista vastinetta rahoille Jessica tarjoaa palvelun ostajille.

 

So, are you ready for the weekend? 🎈

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!