fbq
Hotnow
06.09.2018 22:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Lääkärit joutuivat käyttämään mielikuvitustaan.
Jättiseksilelu jumittui potilaan sisään - lääkärit ratkaisivat ongelman erikoisella tavalla!
Hotnow
06.09.2018 22:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Lääkärit joutuivat improvisoimaan, kun heidän vastaanotolleen saapui potilas, jonka takapuoleen oli juuttunut harvinaisen kookas seksilelu. Lääkärit poistivat miespuolisen potilaan suolesta lähes 60 senttimetriä pitkän esineen käyttämällä metallilangasta ja katetriputkesta väsäämäänsä laitetta.

31-vuotias mies, jonka nimeä ei ole julkistettu, saapui päivystykseen Niguardassa, Italiassa. Hän kertoi lääkäreille kärsivänsä lievästä vatsakivusta, mutta muita oireita hänellä ei ollut. Röntgenkuva paljasti "pitkän ja suurikokoisen" esineen potilaan peräsuolessa. Lukuisista yrityksistä huolimatta miehen ei onnistunut poistaa sitä kotona. Esine ehti olla jumissa 24 tuntia, ennen kuin nolostunut mies hakeutui sairaalaan.

Valitettavasti esineen "sileyden ja koon" takia mikään lääkärien työkaluista ei kyennyt tarttumaan seksileluun ja vetämään sitä ulos. Lopulta lääkärit keksivät pujottaa metallinlangan katetriputken läpi, muodostaakseen juoksusilmukan. Kun silmukka työnnettiin katetriputken avulla miehen peräsuoleen, lääkärien onnistui lassota silmukka lelun ympärille ja vetää se ulos. Lääkärit olivat innoissaan uudesta keksinnöstään ja uskovat sen voivan auttaa tulevaisuudessa myös muita vastaavaan tilanteeseen joutuvia.

– Mielestämme tämä uusi tekniikka on helppo ja se on toteutettavissa useimmissa endoskopiahuoneissa, hehkuttaa tohtori Lorenzo Dioscoridi:

– Suosittelemme sitä pätevänä vaihtoehtona suurten vieraiden esineiden poistamiseen paksu- ja peräsuolesta silloin, kun tavalliset endoskooppiset laitteet eivät siihen kykene.

Potilas pääsi kotiin samana päivänä.

Lähde: New York Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »