Hotnow

Jätä vaginaa haukkuva mies!

02.11.2017 21:03

Kanadalainen gynekologi, Jen Gunter, kehottaa naisia jättämään miehet, jotka haukkuvat heidän emätintään.

Gunter itse joutui haukkumisen uhriksi entisen poikaystävänsä taholta. Naisen entinen kumppani kommentoi emättimen hajua.

–  Minulla oli poikaystävä, joka vihjasi, että minun emättimeni haisee pahalta. Hän oli kusipää myös muilla tavoin, mutta en huomannut sitä, ennen kuin hän otti kohteekseen minun emättimeni, Gunter kertoo, selittäen, että mies tapasi arvostella myös hänen vaatteitaan ja hiuksiaan.

– Kun hän ilmoitti, että vaginassani olisi parantamisen varaa, tajusin vihdoin, että kyse oli kontrolloinnista, jota miehet usein harjoittavat.

Kiitos ammattinsa, Gunter tiesi, ettei hänen sukuelimissään ollut mitään vikaa.

– Onneksi olen itsevarma emättimen asiantuntija, joten päässäni syttyi lamppu, ja heitin hänet pihalle, nainen jatkaa.

– Rehellisesti puhuen, jos näin kävi minulle, lyön vetoa, että näin on käynyt myös muille naisille.

Gunter sanoo, että jos nainen itse kokee emättimensä hajun muuttuneen epätavalliseksi, kannattaa tämän hakeutua lääkäriin. Muussa tapauksessa hän kehottaa naisia jättämään miehen, joka arvostelee heidän intiimialueitaan. Hänen mukaansa se, että miehet yrittävät saada naisen tuntemaan epävarmuutta omasta kehostaan, on yleinen alistamisen muoto.

– Jos kumppanisi vihjaa, että keinotekoinen tuoksu olisi parempi, kuin normaali emättimen haju, hän on se, jolla on ongelmia.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!