Hotnow

Jasmin, 26, myi neitsyytensä Hollywood-näyttelijälle yli miljoonalla eurolla - myös ManU-futaaja yritti ostaa naiselta seksiä!

28.03.2018 16:57

26-vuotias opiskelija Jasmin on myynyt neitsyytensä 1,2 miljoonalla eurolla.

Nainen kertoo valinneensa kunniatehtävään Los Angelesista kotoisin olevan Hollywood-näyttelijän. Ilmeisesti Jasminin neitsyydestä taistelivat myös müncheniläinen bisnesmies ja Manchester Unitedin jalkapalloilija. Nainen sanoo käyneensä treffeillä kaikkien kolmen ehdokkaan kanssa ennen päätöksen tekemistä.

Nainen löysi ostajan pahamaineisen Cinderella Escorts-sivuston kautta, joka on kaupannut nuorten naisten neitsyyksiä kovaan hintaan ennenkin. Jasminin on määrä menettää neitsyytensä huhtikuussa. 

– Vanhempani tukivat minua alusta alkaen. He ovat tietoisia kaikesta ja hyväksyvät asian, Jasmin sanoo:

– Olen 26 ja he tietävät, että olen riittävän kypsä päättämään, mitä teen kehollani. Olin aina näyttelijän suuri fani, joten tavatessani hänet olin hermostuneempi fanina kuin naisena, joka menettää neistyytensä.

Jasmin, joka kuvailee olevansa 176 senttiä pitkä ja painavansa 52 kiloa, vakuutti asiakkaille, että hänen rintansa ovat aidot. Hän kertoi olevansa kiinnostunut matkustamisesta, lukemisesta ja elokuvista. Rahoilla hän toivoo voivansa perustaa oman yrityksen.

– Perinteiset näkemykset neitsyydestä ovat niin vanhentuneita. Koen, että on minun valintani, mitä teen kehollani ja olen kyllästynyt odottamaan Sitä oikeaa, Jasmin selitti päätöstään:

– 26 vuoden jälkeen en ole löytänyt häntä, joten päätin, että toinen vaihtoehto olisi myydä neitsyyteni.

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Pitopöytä notkuu jylhien vaarojen keskellä! Saija Tuupanen esittelee kotitilansa – kuvat!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!