Nukkebordellit yleistyvät.

Japanilainen nukkebordelli tarvitsee miesnukkeja - miesasiakkaat janoavat kolmen kimppoja ja bi-kokemuksia!

03.05.2019 19:05

Nukkebordellit ovat olleet kova sana Euroopassa ja nyt sellainen on auennut myös Nagoyassa, Japanissa. Kysyntä on kova ja vaativat miesasiakkaat janoavat päästä kokeilemaan sekä nais- että miesnukkeja.

sexdoll

Neljä vaihtoehtoa

Miehet voivat toteuttaa"villeimmät fantasiansa" lupaa LumiDolls-johtaja Sergi Prieto. Tällä hetkellä Nagoyassa on tarjolla neljä erilaista naisnukkea, mutta joukkoon tulee lmyös miesnukkeja.

Ne eivät suinkaan ole naisasiakkaita varten, vaan Prieton mukaan yhä useampi miespuolinen asiakas fantasioi niistä! Esimerkiksi biseksuaalit kolmen kimpat kiinnostavat!

- Olemme viime aikoina palvelleet useita asiakkaita, jotka haluavat olla yhtä aikaa mies- ja naisnuken kanssa, Prieto kertoo Daily Star Onlinen haastattelussa:

- He ovat todennäköisesti biseksuaaleja tai heteroita, jotka haluavat kokeilla anaaliseksiä ilman, että he joutuvat olemaan suorassa vuorovaikutuksessa lihaa ja verta olevan miehen kanssa.

sexdoll

Lähde: Daily Star Online

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!