Hyppää pääsisältöön
Uusi kondomi on itsevoiteleva.

Itsevoiteleva kondomi voi lisätä nautintoa!

Itsevoiteleva kondomi saattaa pian mullistaa seksin. Tutkijat arvelevat, että uusi ehkäisyväline tekee seksistä nautinnollisempaa molemmille osapuolille.

Bostonin yliopiston tutkijat ovat kehittäneet itsevoitelevan kondomin, jonka he uskovat parantavan käyttökokemusta vähentämällä kitkaa ja tarjoamalla tehokkaampaa voitelua seksin aikana. Toisin kuin kondomit, joihin on lisätty liukastetta, uusi kondomi muuttuu liukkaaksi ollessaan kosketuksissa ruumiinnesteiden tai muiden nesteiden kanssa. Kondomin kehittäjien mukaan voitelu ei näin pääse loppumaan missään vaiheessa.

Tyytyväisyystutkimuksessa 33 osanottajaa tarkasteli kolmen kondomin materiaalityyppiä. Kyselyyn osallistuneet henkilöt ilmoittivat huomattavasti mieluummin käyttävänsä itsevoitelevaa kondomia, verrattuna perinteiseen lateksikondomiin. Itse asiassa, jopa 91 prosenttia vastaajista suhtautui innolla uuteen keksintöön. 57 prosenttia henkilöistä, jotka eivät yleensä käyttäneet kondomia, olivat halukkaita kokeilemaan tuotetta. On kuitenkin syytä huomata, että kyselyyn vastanneet osallistujat eivät testanneet uutta kondomia. Sitä ei voida kokeilla varsinaisessa yhdynnässä ennen Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksyntää.

Uuden kondomin tutkimusta ja kehittämistä rahoitti Bill & Melinda Gates -säätiö, joka toivoo uuden teknologian lisäävän kondomin käyttöä maailmanlaajuisesti. Tutkijat ovat jo hakeneet patenttia uudelle tuotteelle ja toivovat, että itsevoitelevat kondomit saataisiin markkinoille seuraavien kahden vuoden aikana.

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!