Hotnow

Itsensä nainut nainen petti itseään!

29.10.2017 22:04

Sophie Tanner nousi julkisuuteen, kun hän päätti mennä naimisiin itsensä kanssa. Nyt nainen on kuitenkin ajautunut pettämään itseään.

Tanner hämmensi brittiläisen This Morning-ohjelman katsojia, kun hän paljasti olleensa uskoton itseään kohtaan. Tannerin kanssa ohjelmassa nähtiin hänen ex-poikaystävänsä, Ruari Barratt, joka oli niin ikään mennyt naimisiin itsensä kanssa. Tanner ja Barratt kuitenkin selittivät ajautuneensa salasuhteeseen keskenään.

Parin alkuperäinen suhde kesti vain viisi kuukautta, ja se päättyi riitaisasti. Eron jälkeen Ruari innostui polyamoriasta. Hän tosin myönsi useiden rakastajien pitämisen käyneen ajan kanssa työlääksi. Saatuaan tarpeekseen monista suhteista, hän suuntasi Las Vegasiin, jossa hän nai itsensä intiimissä seremoniassa.

– En kyennyt rakastamaan itseäni ollessani polyamoristi, mutta nyt osaan rakastaa myös muita, hän selitti ohjelman juontajille, Ben Shephardille ja Amanda Holdenille.

37-vuotias Sophie on sologamisti, joka meni naimisiin itsensä kanssa vuonna 2015. Hän sitoutui itseensä, ja lupasi rakastaa itseään siinä uskossa, että liitto johtaisi onnellisempaan elämään. Sophie myönsi kuitenkin, ettei suhde lopulta ollut täydellinen. Pian hän ajautuikin pettämään itseään Ruarin kanssa.

Nyt on epäselvää, joutuvatko he suhteen julki tultua hakemaan avioeroa itsestään.

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!