LumiDolls on kohdannut paljon vastustusta.

Italialainen seksinukkebordelli suljettiin viikkoja avajaisten jälkeen - omistaja lupaa jatkaa toimintaa!

19.09.2018 21:01

Seksinukkejen palveluja asiakkaille tarjoava bordelli joutui sulkemaan ovensa vain viikkoja sen jälkeen, kun se aukesi Torinossa, Italiassa.

Poliisi sulki LumiDolls-liikkeen, koska sen katsottiin rikkovan Italian omaisuuslakeja. Torinon kaupunginvaltuusto katsoi, ettei yrityksellä ollut lupaa harjoittaa toimintaa nykyisissä tiloissa. Bordellin omistaja Sergi Prieton mukaan väitteet ovat puuta heinää ja hän vannoo, että asiakkaat pääsevät jälleen pian peuhaamaan nukkejen kanssa. 

- Toimitilat pysyvät suljettuina, kunnes nämä byrokraattiset yksityiskohdat on ratkaistu, mutta ennuste on, että voimme jatkaa toimintaamme pian, Prieto vakuutteli.

Terveysviranomaiset suorittavat nyt selvityksen siitä, täyttävätkö yrityksen hygieniastandardit kaikki vaatimukset. Prieto kiisti jyrkästi väitteet nukkejen epähygieenisyydestä:

- Hygienia LumiDollsin toimipisteissä on sataprosenttisesti taattu. 

Myös Barcelonassa, Espanjassa, avattu LumiDolls joutui siirtymään pian avajaistensa jälkeen uusiin tiloihin, kun rakennuksen vuokranantaja perui vuokrasopimuksen. LumiDolls, jolla on toimipaikka myös Moskovassa, Venäjällä, aikoo avata lähitulevaisuudessa uusia bordelleja eri puolille maailmaa.

Lähde: The Sun

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!